Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir Mekanlar...

Dragonutopia

Öne çıkan mesajlar

said:
kaan0489, 18 Ocak 2005 12:38 tarihinde demiş ki:
( güzelyalı kafeler )
Siesta , Elhamra , Vizyon guzel mekanlardır tavsiye ederim.Arkadaslarınızla gelebileceginiz vakit gecirebileceginiz mekanlardır.

siestaya gitmeyin paso çay geydiriyolar istemeseniz bile koyup kaçan garsonlar var diymi kaancık
Elhamrada çalışanlar pek hoş adamlar değil gitmeyin biçoğu at hırsızı
vizyon sağlam yerdir delikanlı elemanlar vardır muhabbeti kurdunuzmu çalışanlarla en kral siz olursunuz...
lounge dan bahsetmemiş kaan arkadaşımız ama ben bahsedeyim bira 3.5 ytl dir bazen 18 yaş muhabbetine almayabilirler akşamları canlı muzik vardır(haftasonları)
bonzai sabahları erken saatlerde geldiyseniz kahvaltı yapmak için birebir[signature][hline]www.60yil.k12.tr
Pati radyoda pandomim gösterisi yapıyorum beklerim......
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dagger, 13 Ocak 2005 22:43 tarihinde demiş ki:
Siesta : güzelyalı parkı karşısında => gençlerin (bazen fazla genç de olsa) takıldığı daha çok yalıya özgü olan mekan karşı büfeden getirttikleri sandiviçin üstüne tanımam fiytlar normal seviyede olmakla beraber garsonlarla muhabbeti kurunca 8-9 çay içip 2 milyon hesapla dahi kalkabileceğiniz garsonlarla müşeterinin iç içe olduğu özkan diye bi velet varmış burda diye sorduğunuzda garsonların direk beni gösterebileceği her gün okul sonrası ve tatil zamanı günde 3-4 kere uğradığım mekan

Burda genelde kemer tak içine sok tayfası bildiğin yalı kroları oturduğundan sahile çıkacaksan illa Reci's i tavsiye ederim. hemen siestanın az ilersinde köşede.[signature][hline]Sacrosanct, 31 Ekim 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
Abim sen varya yalanların oğlu oldun tam düzelmeye basladın derken bi ırgatın sana gül uzatmasıyla g..ü hepten kaybettin.
Ben ve kedimin çok özel resimleri ;)
Sosyal ağlarda paylaş

FUAT'IN YERİ.
Bostanlı Camii'nin ordaki Varan'ın karşısındaki pasajda 10 numara ufak bi meyhane.gitmenizi tavsiye ederim.ben 20 şubatta ordayım.(reşit hesaabıı)[signature][hline]Gece Kurda Aittir.

[Bu mesaj MoMo tarafından 31 Ocak 2005 16:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

amacınız ortam yapmak değilse eğer siestanın üst katına oturun garsonlar alt kattaki kadar kancık değildir...
üstteki garsonlar daha kafadır genelde öle zırt pırt çay komaslar...
ha eer ztn masanıza sürekli çay koyuluosa kesin çözüm içmeyin çayları :D çirkeflik yapın.
Barış veya Alper isimli garsonlara denk gelirseniz "Özkan'ın arkadaşıyım" derseniz iyi davranırlar.
mesela ben bütün gün orda oturup her tanıdık garsona bi çay ısmarlatıp 2 milyon hesap ödeyip bi ton çay içmişliim vardır. Belli zamanlarda acaiyip boştur kız arkadaşla gidilcek mekandır. Bi de yalı insanı her gördüü kıza bakmas baksa da ztn siestadan atılır bi şekil dışarı. Ben şahidim yani.[signature][hline]130013005
[email protected]
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
kıbrıs şehitleri caddesindeki bildiğim yerleri bir bir anlatmaya çalışayım (bakalım olacak mı)
yerleri sevinç pastanesinden girilecek şekilde anlatıyorum.
cadde üzerinde genelde yemek yenilecek mekanlar var. ekmekiçi, mudurnu, pizza pizza(gibi bir şey), kır çiçeği, simit sarayı solunuzdaki tarafta kalıyor.(sırayla çıkıyor işte dip dibe değiller ama öyle bir şeyler işte)
ekmekiçi adından da anlaşıldığı üzere ekmek arası her şey gibi bir yerdir. özellikle ekmeksiz yemem abi diyorsanız burayı öneririm. girişte dışarıda ve yukarıdaki 3. katta sigara içilebiliyor sadece.
mudurnu tömerin alt katı mudurnu oldu arkadaşlar. gerçi yaklaşık bir 4-5 aydır böyle sanırım. bildiğiniz tavuk yenilesi yer. bunun dışında makarnaları ve salataları da gayet başarılı. mantı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. sigara içilmeyen yer en dipte kalan taraftır zaten son gidişimde adamlar gayet ışıklarını kapamış oranın kurtarılmış bölge olarak saklıyor.
pizza pizza pizzacı işte. etraf pizzacı kaynıyor gitmeyin, iki adım az atın düzgün bir şeyler yiyin.
kırçiçeği törkiş bir şeyler yicem diyorsanız buyrun kebap döner bol yağlı yemekler burda sizi bekliyor.
simit sarayı izmirde kurulmuş olsa da gevrek değil simit arkadaşlar. burda da ekmekiçi mantığı var sadece ekmeğin simite doğru evrim geçirdiğini görebilirsiniz. bir süre sonra alışırsınız. iletişim kitapevinin karşısında oluyor kendileri. içeride dışarıda gayet sigara içebilirsiniz. karışanları dövebilirsiniz.
daha devam ederim ama acıktım yani canım şimdi bir sürü şeyler çekiyor.[signature][hline]Aşk bizim gibilerin neyine?
Sevgiyle yetinmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

ben olurum:D ama ben çileklisinden içerim:D

yukarı cafe de güzeldir alsancakta balkona oturma şansına

erişemedem ama kaç senedir hep dolu hep dolu:D
pa pizta'nın da pizzası güzeldir tavsiye ederim. Pizza yemicem bennn diyenler için de sürü sepet seçenek var.valla doyar çıkarsınız bi güzel..[signature][hline]Yansı
Gövdesiz bir sevmek parçası
El olmuş uzanmış saçlarına
Ürküyorum hayır kıskanıyorum
Bir el, kopuk, kolsuz, dokunan...
Tutunmuş saçlarına
Özdemir Asaf
Sosyal ağlarda paylaş

Uğragın karsısı rıts (dogrumu yazdım yahu) 70lık bıra ıcmek ıcın ıdael ordan sonra hemen cımlere yagılmak ıcın kordon ordanda eger hala eskısı gıbı ıse k.parkta gece yarısına kadar takılmak
eger cımlerden bıkarsakta bı bar yapalım sabaha kadar eglenelım dersekse hala eskısı gıbı ıse berıden baslıyarak yada termınal ordan ooze ıdael ama son zamanlarda baya bozuldu haberlerı alıyorum[signature][hline]Yaylarlar Yaylalar,piyade marşı,kim gelyor,postallar,siy ah çoraplar,yeşil donlar ve atletler,kamuflajlar ve en önemlisi kep gitti göt gitti ... Askerlik Güzel Bişi...
Sosyal ağlarda paylaş

bostanlı:

rozinante: genelde sakin ortam rahatça içkinizi içebilir müzik dinleyebilirsiniz fiyatlar da pek kabarık değildir (yerli içki içerseniz tabii)

böcük : kazıktır ama ortam güzeldir. bazen canlı müzik olur yakalarsanız eğlenirsiniz.

la bella: güzel mekan ama biraz küçük. bide çoğunlukla göbek atma ortamı oluyo. baktınız gidecek yer yok oraya takılın. son tercihiniz olmalı yani.

envy : ben dans edicem patlıcam diyosanız tam sizlik mekan valla. sap giderseniz birde yaş tutmuyorsa girişte rahat sorun çıkar ama napar eder girersiniz yani.

kıbrıs şehitleri:

roi : güzel rockbar.kş'de rockbara gidecem diyorsanız roi'ye gidin.

deep : biraz küçük ama güzel ortam oluyo. haftasonları bide cuma günleri 20.00 gibi canlı müzik olur kafa patlatırsınız.eğlenirsiniz.

popcorn : bence berbat yer. sizi bilmem yazıyım dedim.

cafeler vb.
bunlarda pek ayrıntıya girmeyeceğim ama dragonun dediği gibi arkasokak çok güzel mekandır süper müzikler çalar. kş'de gidilecek güzel mekanları sıralarsak nargile içmek için üsküdar nargile konağı yada kordon kafe derim. (siestayı sevmiyorum gayler geziyo) bostanlıda köşk, cafe de wienna (yeni açıldı güzel ortam) güzel yemek, cafe için de recis derim.

daha çok varda şimdi aklıma gelmedi bunlarla yetinin.[signature][hline]ey edip adanada pide ye

[Bu mesaj Black-ice tarafından 06 Haziran 2005 20:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Tabi bu benim düşüncem
İnn olanlar

Güzelyalıdaki La Mido.İskender döneri bir harika
Bonjour un Kup jamaica sını öneririm çok güzel bir dondurma jamaica rom lu
Topçu izmirdeki en iyi çöp şişi yapıyor şu an
Ekonomi üniversitesinin karşısındaki gözlemecide enfes manzarasıda cabası

Out

Sir winston,recis gibi mekanlar artık abecilerle doldu herkes o mekanlara piyasa için geliyor[signature][hline]For The Emperor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Şık bir yerde yemek falan yemek istiyorum diyorsanda asansörü öneririm fiyatıda öyle abartı değil.
Doyasıya da balık yemek istiyorum dersende izmir urla yolunda klinzmanın ilerisinde de hazır balıkçılar var ordan istediğin balığı alıyorsun sahil kısmındada bunları pişiricek yerler var or dada mis gibi deniz eşliğinde balığını yiyorsun ama içki almamaya dikkat etmelisin geçiriyorlarrr :)[signature][hline]For The Emperor!!!

[Bu mesaj Enyalios tarafından 15 Haziran 2005 21:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bostanlı da gece 11.00 den 03.00 - 04.00 e kadar Doyuran'ın olduğu göbekte, Şok'un önündeki ışıklarda bir İsmet Usta vardır köfteci.. Mutlaka ama mutlaka Beyti yiyin dürüm. 3.5 YTL idi sanırım. Gel gelelim değer :)[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly.
Sosyal ağlarda paylaş

İzmir'imizin her yeri güzeldir yahu.. her yerine gidilir. Oturulur.. benden de tavsiye, Alsancakta Sardunya, ve Sardunya's a gidilebilir.. Sardunya's genelde boş olur güzel müzik çalarlar, ortam hoştur, bira servisi başlamış orada da, artık hala boş mu bilemiyorum... Yemek için, coco loco mu ne öle bir yer var, adını hala bilmiyorum :) gorursunuz alsancakta yururken böle renkli bişi :D orada mutlaka fırında makarna yiyin... inanılmaz hoş bişi :D Butun msgları okuyamadım, genelde herkez söylemiş zati en sağlam mekanları.. Eno yahu biz bi Als. yapalım bak baya oldu yapmayalı senle :-)
Bu arada aklıma geldi şimdi, gene söylendimi bilmiyorum, geçen gün keşfettik, Bornova da Beyzade diye biryer var, her akşam canlı müzik var zaten, orada mutlaka fesliyen soslu makarna yiyin.. adamlar inanılmaz yapıyorlar o sosu :D yani üniversitemin orada olduğuna 2 senedir bu kadar ilk defa sevindim :-) Birde Bornovada, üniversitem diye bir fırın mı desem artık ne desem bilmiyorum, hamur işinin b.kunu çıkarmışlar, herçeşit poaca var, tavuklu bile yani :D ama hepsini süper yapıyorlar.. Kahvaltı için ideal bir yer, yan tarafında oturma yeri var, bide orada mutlaka çikolatalı krep yiyin... yani inanılmaz bir lezzettir o yav
Son edit :) yahu Llama sen askerden ne zaman geldin :-)[signature][hline]Death will come on wings of song,
A song of long and winding guile,
And in the end your end I wend,
And in the end, a harp will smile!

[Bu mesaj Dantes tarafından 17 Haziran 2005 01:43 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Dantes tarafından 17 Haziran 2005 01:45 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Dantes tarafından 17 Haziran 2005 01:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...