Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bu arada msnleri yazak gelenlerin[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Ah ah jedi oynadınız demek demek cod oynadiniz ah sizi bi ezerdim onlarda :P ehm ehm ayıptır soylemesi cok iyiyimdir bu 2 oyunda :P cs de de degisir bi cok iyi olurum bi cok kotu onun icin bisi demiyecem ya aslında bi lan party daha duzenlense:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Chemical, 16 Haziran 2005 20:50 tarihinde demiş ki: o pislik kenarlarıda istiyoruz O insanlık dışı bir görüntü, onu koyarsam topluca ban yeriz =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ha bende uzun eşekten 2 tane resim var nası koycam öğretin koyim:)[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Grom, abi deveye hendek atlatmayı tercih ederim =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 abi spiritin belini kırdık sanırım euahueha :D[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki: Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 arkadaşlar gayet güzeldi buluşma.. çok eğlendik valla.. gelemeyenler çatlasın :D[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Mandoo, 16 Haziran 2005 20:55 tarihinde demiş ki: abi spiritin belini kırdık sanırım euahueha :D walla belini bilmem ama bacaını ben kırdım :D[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 hmm...gördüm elemanları k.köyde,sonra modaya gidip içtiler hatta bnde ordaydım ama farklı mevzilerdeydik...[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 deso bi kas yapmış zaten manyaktı[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ahaha o kenarları halledicem yarın bi şekil :D adama sözüm var götürcem o kenarları... bu arada bir iki diyalog var koymadan edemicem : Mandoo Moda'da veledin tekiyle top oynamaya başlar ve bödöf diye düşer...Yanımıza gelip "off düştüm abi" diye sızlanmaya başlarken çocuk gelir ve şöyle bir diyalog oluşur : çocuk : ahaha düştü bu az önce Mandoo : hade len... yaklaşık iki saat sonra netline'dan çıkılır ve top görünce dayanamayan Mandoo , sokakta oynayan çocukların topunu alır ve koşmaya başlar... çocuk : aaabi sen kafadan salak mısıın ? Mandoo : ... uzun eşşek bombaydı , gelen pizzaların 10 saniye içinde lüpletilmesi bombaydı , herşey bombaydı...fotoları bekliyoruz , koyun hemen :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: HymnOfSnuk, 16 Haziran 2005 20:56 tarihinde demiş ki: Mandoo Moda'da veledin tekiyle top oynamaya başlar ve bödöf diye düşer...Yanımıza gelip "off düştüm abi" diye sızlanmaya başlarken çocuk gelir ve şöyle bir diyalog oluşur : çocuk : ahaha düştü bu az önce Mandoo : hade len... abi bu bombaydı zaten :D aklıma geldikçe gülüyorum :D[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 off o kadar kişi kenarları yemeyip kule yapsaydınız süper olurdu:) biz 5 kişi yapıyorduk baya bir yükseltiyorduk. öss falanız tabi eheh sizin gittiğiniz piiza hut eve çok yakındı, dersane olmasaydı gelebilirdim. hatta netline kısmına da gelirdim, güzel olurdu. ama dersane vardı:) son gün falan diye ona gittim. bir dahakine gelicem ama ne yapıp edip:-)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Mandoo, 16 Haziran 2005 20:55 tarihinde demiş ki: abi spiritin belini kırdık sanırım euahueha :D yazıktır be onun bir sıkımlık canı var ne yaptınız :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 3 gün sonra ÖSS'ye gireceğim valla, ben bile geldim, bahane yaratmayalım =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Mandoo, 16 Haziran 2005 20:55 tarihinde demiş ki: abi spiritin belini kırdık sanırım euahueha :D adam minnacık ztn euhaue ezildi kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Asıl Grom'un replikleri bomba zaten de, birazdan yazacağım hepsini. Resimleri de koyacağım..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Heffer, 16 Haziran 2005 20:58 tarihinde demiş ki: off o kadar kişi kenarları yemeyip kule yapsaydınız süper olurdu:) biz 5 kişi yapıyorduk baya bir yükseltiyorduk. öss falanız tabi eheh sizin gittiğiniz piiza hut eve çok yakındı, dersane olmasaydı gelebilirdim. hatta netline kısmına da gelirdim, güzel olurdu. ama dersane vardı:) son gün falan diye ona gittim. bir dahakine gelicem ama ne yapıp edip:-) abi kule dedin aklıma geldi..çemikılın olduğu tarafta bi iki eleman pizza dilimlerini üstüste koymuşlar pizza kulesi dediler yarıldım ya hala gülüyorum abi ehauheua :D[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki: Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Abi ben yenmiyen pizzalardan pizza kulesi yaptım kenarlarıda yapalım dedim de tiksindik yapamadık eheh. Yoksa olurdu baya birşey. Bidahaki pizza buluşmasına latex eldiven getirip kenarlardan kule şaheseri yapıcam.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Abi tekrar yapın iyice icimde kaldı ama siz yoktunuz lan geldigimde hani cok otururdunuz orda spidee haa 2 bucukta vapurdan inip paraya kıyıp taksiye bindim a.q. geldim KİMSE YOK!!!! bende eve dondum bohueea[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 minibüse binmeden önce gördüm bp nin orda bi ordu pati. düşündüm bağırsam mı "hepiniz topsunuz" die ama yemedi :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackxR Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ahahahh dialog iyimsh ;)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Mortis, 16 Haziran 2005 21:04 tarihinde demiş ki: minibüse binmeden önce gördüm bp nin orda bi ordu pati. düşündüm bağırsam mı "hepiniz topsunuz" die ama yemedi :) ahahah abi bununda geyiği döndü +15 tabela atacaktık kafana bağırsaydın:P[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Minubus caddesindeykende cok guseldi tum caddebize bakıo napıo bunlar die bide chemical in tabela vardı ztn en cok dikkat cekende oydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Güdümlü tabela abi bide bidefa bakana dönüyorum uzaklaşana kadar tabelayı ona doğru çeviriyorum eheheh[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar