Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

16 Haziran Perşembe - Paticik Pizza Hut Buluşması(bitti)

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Ah ah jedi oynadınız demek demek cod oynadiniz ah sizi bi ezerdim onlarda :P ehm ehm ayıptır soylemesi cok iyiyimdir bu 2 oyunda :P cs de de degisir bi cok iyi olurum bi cok kotu onun icin bisi demiyecem ya aslında bi lan party daha duzenlense:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha o kenarları halledicem yarın bi şekil :D adama sözüm var götürcem o kenarları...

bu arada bir iki diyalog var koymadan edemicem :

Mandoo Moda'da veledin tekiyle top oynamaya başlar ve bödöf diye düşer...Yanımıza gelip "off düştüm abi" diye sızlanmaya başlarken çocuk gelir ve şöyle bir diyalog oluşur :

çocuk : ahaha düştü bu az önce
Mandoo : hade len...

yaklaşık iki saat sonra netline'dan çıkılır ve top görünce dayanamayan Mandoo , sokakta oynayan çocukların topunu alır ve koşmaya başlar...

çocuk : aaabi sen kafadan salak mısıın ?
Mandoo : ...

uzun eşşek bombaydı , gelen pizzaların 10 saniye içinde lüpletilmesi bombaydı , herşey bombaydı...fotoları bekliyoruz , koyun hemen :P[signature][hline]chuck!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 16 Haziran 2005 20:56 tarihinde demiş ki:

Mandoo Moda'da veledin tekiyle top oynamaya başlar ve bödöf diye düşer...Yanımıza gelip "off düştüm abi" diye sızlanmaya başlarken çocuk gelir ve şöyle bir diyalog oluşur :

çocuk : ahaha düştü bu az önce
Mandoo : hade len...

abi bu bombaydı zaten :D aklıma geldikçe gülüyorum :D[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!?

[b]DeSo[b] Was Here!!!
Sosyal ağlarda paylaş

off o kadar kişi kenarları yemeyip kule yapsaydınız süper olurdu:)
biz 5 kişi yapıyorduk baya bir yükseltiyorduk. öss falanız tabi eheh
sizin gittiğiniz piiza hut eve çok yakındı, dersane olmasaydı gelebilirdim. hatta netline kısmına da gelirdim, güzel olurdu. ama dersane vardı:) son gün falan diye ona gittim.
bir dahakine gelicem ama ne yapıp edip:-)[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Heffer, 16 Haziran 2005 20:58 tarihinde demiş ki:
off o kadar kişi kenarları yemeyip kule yapsaydınız süper olurdu:)
biz 5 kişi yapıyorduk baya bir yükseltiyorduk. öss falanız tabi eheh
sizin gittiğiniz piiza hut eve çok yakındı, dersane olmasaydı gelebilirdim. hatta netline kısmına da gelirdim, güzel olurdu. ama dersane vardı:) son gün falan diye ona gittim.
bir dahakine gelicem ama ne yapıp edip:-)

abi kule dedin aklıma geldi..çemikılın olduğu tarafta bi iki eleman pizza dilimlerini üstüste koymuşlar pizza kulesi dediler yarıldım ya hala gülüyorum abi ehauheua :D[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki:
Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç...
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ben yenmiyen pizzalardan pizza kulesi yaptım kenarlarıda yapalım dedim de tiksindik yapamadık eheh. Yoksa olurdu baya birşey. Bidahaki pizza buluşmasına latex eldiven getirip kenarlardan kule şaheseri yapıcam.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Sosyal ağlarda paylaş

Abi tekrar yapın iyice icimde kaldı ama siz yoktunuz lan geldigimde hani cok otururdunuz orda spidee haa 2 bucukta vapurdan inip paraya kıyıp taksiye bindim a.q. geldim KİMSE YOK!!!! bende eve dondum bohueea[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mortis, 16 Haziran 2005 21:04 tarihinde demiş ki:
minibüse binmeden önce gördüm bp nin orda bi ordu pati. düşündüm bağırsam mı "hepiniz topsunuz" die ama yemedi :)

ahahah abi bununda geyiği döndü +15 tabela atacaktık kafana bağırsaydın:P[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Sosyal ağlarda paylaş

Güdümlü tabela abi bide bidefa bakana dönüyorum uzaklaşana kadar tabelayı ona doğru çeviriyorum eheheh[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...