Freedom_Fighter Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 kaldırılıyo ama normal lise mi olacaklar anadolu mu belli değil bende LGs ye yeni girdim şaştım bu işe puanımda süper liseye girmeye yetiyo ancak. noolacak arkadaşlaaarr...[signature][hline]ÖFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 benm bildigim kadarıyle puanla girlmezokul puanıyla girlr diploma notu bosver super lsieyi sen anadolu lisesine gir :)[signature][hline]semPATİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 liseler 4 sene oldu mi bu arada..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 evet 4 yıl gacırt girdi :) geçmiş olsun herkeze :)[signature][hline]semPATİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 süper liseler kalkıyor ve isim olarak anadolu lisesi oluyor.bizim okula yazı gelmi$ sanırım butun hocalar söyleyip duruyordu hadi iyisiniz seneye anadoludan menzun olcaksınız diye eheh.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedom_Fighter Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 evet süper liselerede sınavla giriliyo[signature][hline]ÖFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 haydaa , e süper lise anaolu lisesi olduysa anadolu liseleri ne olacak ? :)[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bizim zamanımızda süper liselere not ortalamasıyla giriliyordu ?[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: HymnOfSnuk, 16 Haziran 2005 07:56 tarihinde demiş ki: haydaa , e süper lise anaolu lisesi olduysa anadolu liseleri ne olacak ? :) hiç bir$ey olmıcak,durucaklar eskiden oldukları gibi.sadece süperlerin ismi ve giri$ için gereken $artlar deği$ti o kdr.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 sınavla girilecekmiş galiba süper liseleri artık.bi de anadolu lisesi olmuş.ama böyle konusuluyodu kesinleşip kesinleşmediğini bilmiyorum ben.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 kesinle$ti diyorum takan yok =)[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 OKS ile alıyor artık süper liseler de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 olayı şöyle anladım başlıga bakınca "SÜPER !!!! LİSELER KALDIRILIYOR"[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 super liseler kalkıyor evet ama anadolu lisesi oluyorlar. paniklemeyin.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ciddi okuma sorunu var çoğu ki$inin ne diyim artık.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar