Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

odam karıncalar tarafından istila edildi

Bone

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
detan maxiyi dene işe yararmı bilmiyorum ama bence en iyi çözüm gene ilaçlarda. birde karıncalar genelde yemekler için gelmekte. eğer yere yemek kırıntıları falan döktüysen onun için gelmekte olabilirler. yazlıkta bahçeden terasa bunun için geliyorlardı.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

Limon üzerine tuz boca edip sağa sola yerleştirirsen limonun çürümesiyle birlikte yokolmaya başlarlar ama bu kesin çözüm değildir.

Bizim mutfağıda istila ettiler ben internetten araştırdım ve sonunda karınca yuvalarının olduğu yerlere delikleri kapatacak şekilde kabartma tozu serptim. kabartma tozunun üzerine bastırıp düzleştirme muhtemelen kokusundan fln değil kıvamından dolayı üzerine basamıyorlar basınca kayıyodur belki heyelan :p
Birde buna ek olarak sağa sola limon konuşlandır. Kurtulursun muhtemelen bizde işe yaradı.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

psikolojik baskı kurcan, odanın büyüklüğüne göre 4-5 karıncanın kafasını kesip böle minik minik sırıklar üstüne geçircen, bunları yuva ve civarına yerleştircen, sora karıncalar "hass o nelan? tekin diil abi buralar, pvpde açık zaten" diyip tırsıp kaçacaklar bir süre sora ^^
*!kaçar*

yada,
yukarda bol örneği olduğu gibi herhangi bir kimyasal maddeyi yuvalarına veya çevrelerine dökecen, illa zehir olması gerekmio yani toz deterjan vb gibi şeyleride yiyince ölüyolar :) bide mesela yuva deliklerinin üstünde bolcana mum eritip mühürle tabi sorasında.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II
Training is nothing, Will is everything
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Norak, 16 Haziran 2005 23:24 tarihinde demiş ki:
pvpde açık zaten"

buna bittim :D[signature][hline]
Cmabridge Üinversitesi

Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei
hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre
olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz
olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl
kemileelri bir btüün oralak omukadısır.

[Bu mesaj cintonick tarafından 16 Haziran 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla bundan 7-8 sene önce bizim evi de karıncalar istila etmişti. sonra (raid'in di galiba) karınca yemi almıştık marketten, daha çok mutfakta oldukları için mutfağın çeşitli yerlerine bu yemlerden bıraktık. bu yemler bu arada böcek yemine göre daha küçük, beyaz, çiçek biçiminde yemlerdi (yem derken karınca içine girip yiyor yani direk kalıp sabun gibi birşey değil).

sonuç, karıncaların daha çok çıktığı yerdeki yemin etrafında bir sürü karınca ölüsü ve kalanların ölenleri taşıması gibi bir tabloydu. diğer yerlerdeki yemlerin etrafında pek ölü karınca yoktu. o yüzden bu yemler hala piyasada varsa alıp karıncaların daha çok bulunduğu yerlere koymak mantıklı olacaktır..
Sosyal ağlarda paylaş

Bence, ilaçlama şirketleri var profesyonel olarak bu işi yapan. Her böceğe çözüm buluyolar valla. Ama kendin halletmek istiyosan odanı böcek öldürücü sprey ile doldur maske takıp ve kapısını kapat pencereyide açık bırak. O akşam başka yerde yat sabaha gene odana geçersin ama tam olarak kokunun gideceğini zannetmiyorum. Sen iyisimi başta söledigim şeyi yap.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...