hellspe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 abi beylıkduzunde gunes var :) o nası iş :D[signature][hline]sheref, 05 Haziran 2005 05:07 tarihinde demiş ki: Yapış yapış mı ? kola mı ? emin misin lol Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 (bkz: allahın dağında yaşamak) düşünsenize şimdi güneşlenirken sıcaktan bayıyosun ve işte o an... havuza botoxlama atlıyosun ve buz gibi suyu hissedip ufak bi üşüme ve ürpertiden sonra yüzmeye başlıyosun,dalıyosun çıkıyosun.peh be[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Botoxlama dalmak? O_o[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
bayat Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Buzlas ne ya, slush'i alip buzlas mi yapmislar, supermis.[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com
Razu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: hellspe, 09 Haziran 2005 12:21 tarihinde demiş ki: @Pasha abi bende gaza geldim ya yavuza fln'mı gidsem acaba :) ii ki havuza gircek diyip yavuza gircem fln dememissin :d[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 abi gaza geldim havuza giremedim ama buz gibi bi duş aldım ohh *!rahatlar*[signature][hline]sheref, 05 Haziran 2005 05:07 tarihinde demiş ki: Yapış yapış mı ? kola mı ? emin misin lol Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 kesin tatile çıkmam lazım,şöyle havuz başı soğuk çeşme filan,ah ah :([signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: sir, 09 Haziran 2005 11:25 tarihinde demiş ki: karpuz abi, buz gibi karpuz sulu sulu tatlı tatlı ufffşşş +1[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!!
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 valla ya ist. çekilmez bu yaz çok sıcak olur gideceksin şöle bodrumun bi koyunda böle mmm mis gibi *!galiba şu anda serap görür* :lol:[signature][hline]sheref, 05 Haziran 2005 05:07 tarihinde demiş ki: Yapış yapış mı ? kola mı ? emin misin lol Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Pasha, 09 Haziran 2005 12:32 tarihinde demiş ki: (bkz: allahın dağında yaşamak) düşünsenize şimdi güneşlenirken sıcaktan bayıyosun ve işte o an... havuza botoxlama atlıyosun ve buz gibi suyu hissedip ufak bi üşüme ve ürpertiden sonra yüzmeye başlıyosun,dalıyosun çıkıyosun.peh be ?! LOL![signature][hline]I WANNA GET FREE!!!!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: DynamicK, 09 Haziran 2005 10:32 tarihinde demiş ki: soguk kolonya + rüzgar ( yelle , vantlatör , camı aç) Uu, adam biliyor.[signature][hline]g3nk.
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 o bodozlamanın über bi versiyonu bigün hep beraber havuza gidersek uygulamalı olarak gösterebilirim :)[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Su içerim :)[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Razu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: vesmor, 09 Haziran 2005 13:00 tarihinde demiş ki: şöyle havuz başı soğuk çeşme oraya kadar gidipte havuza değil denize gir bence havuz her yerde havuz de mi yani :)[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste [Bu mesaj Razu tarafından 09 Haziran 2005 13:40 tarihinde değiştirilmiştir]
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 paticik havuz buluşması yapalım :P[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Pentheselia'lar banlanmasın.. (abarttık mı ne) Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class)
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 mantıklı bişey :-P[signature][hline]sheref, 05 Haziran 2005 05:07 tarihinde demiş ki: Yapış yapış mı ? kola mı ? emin misin lol Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Nestea şeftali ve dondurma! :) Bide deniz fln var tabii :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ılık suyla duş, denize cos diye atlama, bisiklete binip rüzgara karşı pedal çevirme[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 patiler hazvunda buluşsun[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
octopus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 yetkililerden rica edelim bi havuz açsınlar üyelere *!yok artık*[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
irin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 valla ben balkonda halı kilim bilumum ortuu mortu yıkıyorum. bole kopuklu kopuklu pek bi eglenceli de oluyo..bulamazsan kendimide yıkayabiliyorum (nadiren).[signature][hline]!!!hepimiz evcil değill miyiz ya su fani dunyada!!!
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 AYRANNNNN[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 cola[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 süper güzel serin ve rüzgarlı havaya sahip bir yerde oturduğum için camı açarım, eğer yazlıkta falan isem duş,ice tea veya buzlu kola :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:266/melancholy/depression)|
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 orc süpersin[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Öne çıkan mesajlar