Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Çok Sevdiginz Serinletici

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şu Yaz Günlerinde En çok Serinlemek İçin ne Yersiniz misal ben,evin altında buzlaş dükkanı var habire gidip meyveli buzlaş alıyorum siz neler yersiniz.veya neler yaparsınız serinlemek için. :)

P.S:bu 2. soru yemek kısıtlı oldugu için sordum :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca

Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
[TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]

Mesaj tarihi:
camı açarım..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
Buz gibi bir suyla içli dışlı olmak :)[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
[b]>>>X+ Projéct web design<<<
Mesaj tarihi:
bide buzlaş dükkanı ne? koca dükkan sadece buzlaş denilen şeyi mi satio?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
eet ya küçük bir dükkan sadece buzlaş satıyor buzlaş dedigimiz şey ise meyveli buz[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca

Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
[TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]

Mesaj tarihi:
odanın kapısı ve pencere açılırsa şöle bi güzel cereyan yapabilir valla tabi sonra hastada olunabilir :)[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
Mesaj tarihi:
said:
Gothic, 09 Haziran 2005 10:40 tarihinde demiş ki:
şu bicibici yi içecem bu akşam buz+vişne suyu koyucaz başka ?

buz + nişasta + gül suyu . nişasta yapmayı bilmiyorum ama katı şekle getiriyorlar öyle üstüne serpiştirip yiyorsun. sana gereken bir kap + bol buz + nişasta + gül suyu (bulamazsan herhangi bir meyve suyu da olabilir zevke göre)[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki:
bunu yazan tosun güç seninle olsun
MSN: [email protected]
http://netbux.org/?r=169517
ayda 24$ kazanmak için..
Mesaj tarihi:
said:
sir, 09 Haziran 2005 11:25 tarihinde demiş ki:
karpuz abi, buz gibi karpuz sulu sulu tatlı tatlı ufffşşş
naptın sen ya öle bi efekt vermişsin ki canım çekti üff :) uffşş nedir ya :)[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
Mesaj tarihi:
said:
Gothic, 09 Haziran 2005 10:55 tarihinde demiş ki:
eet ya küçük bir dükkan sadece buzlaş satıyor buzlaş dedigimiz şey ise meyveli buz

kesin batar bu dükkan...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

• Yeni Oluştur...