Dynun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Gerçi az kaldı ama öss ye ben yine de sabredemiyorum. Babam ondan hiç beklemediğim bişey istedi bende. Öss'ye 1 hafta kalmışken kız arkadaşımla görüşmemi kesinlikle istemediğini söyledi. öeh baba dedim neden böyle yapıyosun? etkilenirsin, kafandan çıkarı onu tarzı şeyler söyledi. Ben hiç de öyle olduğunu düşünmüyorum. Karşı gelmek istemezdim ama sanırım yarın buluşucam onla :-)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Şimdi o ayrılırsın bi kavga edersiniz tartışırsınız felan ondan korkuyordur.. Haklı da, zaten öss stressi var üstünüzde küçük bişiden tartışırsınız. Kötü olur..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bencede 1 hafta görüşmeyi ver nolcak :) şimdi cidden ayrılırsanız fln daha kötü olur o yüzden demiştir baban...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------ ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 1 haftadan bişey olmaz, vardır babanın elbelt bir bildiği[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Bi hafta cok da bisey degil kız arkadasına da soyle durumu anlayısla karsılar, bisi olmaz sonucta ayrılmayacaksınız ya =) Millet universitede finaller var diye iki haftada bi goruyo kız arkadasını oss icin bi hafta olur o kadar.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 kız arkadaşımla hiçbi sorunum yok zaten. birbirimizi bulalı çok olmadı ve açıkçası onu görmek bana iyi geliyor :D[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ya sen kendin ne istiyorsan öyle yap, öss arifesi babanı boşver bence :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 gerginlik istemiyorsun di mi? babanı da boş verme, arkadaşını da... arkadaşına babanın böyle dediğinden bahsetme ama görüşme de.. 1 hafta lan noolacak. baba lafı dinle. ayrıca bak ne süper baban varmış, normalde bişe demiyor sadece 1 hafta görüşme diyor... yani![signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 belli değil ya öss ye annemle babam mı girio ben mi giriom. Herkes nerden çıkarıyo anlamıyom. Kız arkadaşım da öyle diyo zaten sürekli:Sınavda beni düşünmek yok tamam mı? 1 kere 2 kere söylenir tamam da bıktırdılar :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 böyle de sinir binio :-) yarın son bi kez görsem iyi olur . evet evet. iyi olur[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 şimdi sana görme dedikleri için göresin gelir:Dgöremeyince kafan,sinirin bozulur.etkiler seni. onun için babana belli etmeden buluşun[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 evet arina tam hissetiklerimi yazdın :D yasak koyunca o yasak batmaya başlıyo bana zaten :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Dynun, 16 Haziran 2005 18:50 tarihinde demiş ki: Kız arkadaşım da öyle diyo zaten sürekli:Sınavda beni düşünmek yok tamam mı? Muahahhaha! şey eğer MF isen sınavda düşünmeye pek vakit ayıramayacaksınız gençler... Motor gibi soru çözüyor olacaksınız. Şuursuzca soru çözceksiniz. Bütün senenin birikimi akacak damarlarınızdan. Benim sınavda "Hey ben bunun nasıl yapıldığını biliyorum" demeye bile imkanım olmadı. Nasıl yaparım diye düşünmüyorsunuz. Sadece yapıyorsunuz.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 evet haklısın. soru çözmekten başka bişi yapmicam ben de zaten o saatlerde. yani..umarım. :lol:[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Valla mfyim ama hiç kastettiğin kadar soru çözmedim.Dynun bu arada ben yorumumu yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 nerde? :lol:[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 son 1 haftada ne olacak ki ? gereksiz bir istek bence...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 kavga - ayrılık falan onları düşünüyodu sanırım....[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 sende hiç stresli bi hava sezmiyorum =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ne stresi yav :) hayat güzel :lol:[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ztn üç gün kalmış, bişey olmaz kafana göre takıl. kız arkadaşın da son günde kavga etmez seninle merak etme =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Unut o kızı unuttt :-P[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 len![signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Ühüü biraz mantık arkadaşlar...Valla bu dynun ''girmicem öss'ye,onun yerine sevgilimle alemlere akıcaz!'' derse şaşırmayın. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Kartan, 16 Haziran 2005 21:19 tarihinde demiş ki: Ühüü biraz mantık arkadaşlar...Valla bu dynun ''girmicem öss'ye,onun yerine sevgilimle alemlere akıcaz!'' derse şaşırmayın. :D hadi bakalım daha ne senaryolar türeticen . heh :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar