Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arada kaldım.hadi bakalım...

Dynun

Öne çıkan mesajlar

Gerçi az kaldı ama öss ye ben yine de sabredemiyorum. Babam ondan hiç beklemediğim bişey istedi bende. Öss'ye 1 hafta kalmışken kız arkadaşımla görüşmemi kesinlikle istemediğini söyledi. öeh baba dedim neden böyle yapıyosun? etkilenirsin, kafandan çıkarı onu tarzı şeyler söyledi. Ben hiç de öyle olduğunu düşünmüyorum. Karşı gelmek istemezdim ama sanırım yarın buluşucam onla :-)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
There's no try. There's do!
Sosyal ağlarda paylaş

bencede 1 hafta görüşmeyi ver nolcak :) şimdi cidden ayrılırsanız fln daha kötü olur o yüzden demiştir baban...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

------------------------------------
''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''

Sosyal ağlarda paylaş

Bi hafta cok da bisey degil kız arkadasına da soyle durumu anlayısla karsılar, bisi olmaz sonucta ayrılmayacaksınız ya =) Millet universitede finaller var diye iki haftada bi goruyo kız arkadasını oss icin bi hafta olur o kadar.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.

Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Sosyal ağlarda paylaş

gerginlik istemiyorsun di mi? babanı da boş verme, arkadaşını da... arkadaşına babanın böyle dediğinden bahsetme ama görüşme de..

1 hafta lan noolacak. baba lafı dinle. ayrıca bak ne süper baban varmış, normalde bişe demiyor sadece 1 hafta görüşme diyor... yani![signature][hline]Shomenuchi Kaitennage
Sosyal ağlarda paylaş

belli değil ya öss ye annemle babam mı girio ben mi giriom. Herkes nerden çıkarıyo anlamıyom. Kız arkadaşım da öyle diyo zaten sürekli:Sınavda beni düşünmek yok tamam mı?

1 kere 2 kere söylenir tamam da bıktırdılar :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dynun, 16 Haziran 2005 18:50 tarihinde demiş ki:
Kız arkadaşım da öyle diyo zaten sürekli:Sınavda beni düşünmek yok tamam mı?

Muahahhaha! şey eğer MF isen sınavda düşünmeye pek vakit ayıramayacaksınız gençler... Motor gibi soru çözüyor olacaksınız. Şuursuzca soru çözceksiniz. Bütün senenin birikimi akacak damarlarınızdan.
Benim sınavda "Hey ben bunun nasıl yapıldığını biliyorum" demeye bile imkanım olmadı. Nasıl yaparım diye düşünmüyorsunuz. Sadece yapıyorsunuz.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kartan, 16 Haziran 2005 21:19 tarihinde demiş ki:
Ühüü biraz mantık arkadaşlar...Valla bu dynun ''girmicem öss'ye,onun yerine sevgilimle alemlere akıcaz!'' derse şaşırmayın. :D

hadi bakalım daha ne senaryolar türeticen . heh :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...