ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 project gotham racing 3müş isim cinematic gibi ps:başlık förüntü olmuş görüntü olcaktı :D [signature][hline]Çarşı Alayına karşı[Bu mesaj ReD_DoG tarafından 11 Haziran 2005 14:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Gotham Racing 1 ve 2'deki kadar detaylı titreşim sistemi görmedim ben hiçbir oyunda... Ama inanın ki o oyunlar da sadece bu özellikleriyle tanınacak şeyler değillerdi. Çok başarılı oyunlardı. Serinin 3. oyununun da aynı başarıyı göstermesi dileklerimle. Görüntülerle ilgili: Arabaların kaplamalarının bu derecede parlak aynalar gibi durması oyunu gerçekçi görünümden epeyce uzaklaştırıyor kanımca.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] [Bu mesaj Kendercik tarafından 11 Haziran 2005 21:14 tarihinde değiştirilmiştir]
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ya midnight3 tede sitesinde aynı şekilde gösteriyodu ama oyunda böyle değil parlaklık felan zannetmiyorumda böyle olcağını[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Gotham Racing 2'de pırıl pırıl arabalar yine bu şekilde. Ben çok farketmiyorum zaten. Benim için önemli olan yollar falan gerçekçi olsun. Tampon kamerasından oynadığım için araba modellemeleri yerine karton kutu resmi koysalar da çok farketmem. (diğer arabaları da fazla umursamam artık :p) Asıl NFSU2 rezil bir şeydi konsolda. Bilgisayarda yoldaki yansımalar kapatılabiliyordu ama konsolda... ıyk.. pırıl pırıl her taraf, pavyon temalı (a.k.a. pimp my ride) bir oyun oynuyormuş hissi veriyor. Yine de bu kadar laf etsem de eğlendim mi? Eğlendim! Deliler gibi oynadım mı? Çıldırdım![signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 süper ya pırıl pırıl gıcır gıcır[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 2. resim çok iyi diil ama maket gibi.. ilkine laf yok tabi[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class)
Öne çıkan mesajlar