Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Bi şeye bastım ekrandaki bütün bufflar , karakter profili alttaki büyüler falan gitti. Nasil geri getirebilirim ? Bide escape e basıyorum menü çıkmıyo mesela[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada.
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 alt+Z[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 yürüü be papayyy bilgi kaynagımız güneşimiz =Pp[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!?
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 zor bir sorundu sizi yormamak için cevap verdim hemen :p *!irc'ye ilk girdiginde server seçme olayını bilmedigi zamanlardaki kaybolma duygusunu hatırlar*[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 :D Teşekkürler[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada.
Öne çıkan mesajlar