Mad_Wolf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Beyler genelde shaman videolarinda goruyorum level 60 shamanlar takior Sunkendan dusen kirmizi shield e benzior sekil olarak Crest of Supremacy Duz metal renkte shieldi ariorum bulamadim [Bu mesaj Mad_Wolf tarafından 16 Haziran 2005 15:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simulation Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 wow.allakhazam.com a bak orada vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 valla shield yazinca cikmior ki bu gayet normal Crest of Supremacy gibi onda da shield kelimesi yoksa isminde bulamam ancak ismini bilirsem search edip bakabilirim[signature][hline]You Will Never Walk Alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 sunkenden düşen bu => http://www.thottbot.com/?i=5272 ama lvl 60 larda genelde bu ve üstü vardır => http://www.thottbot.com/?i=Sacred%20Protector arama yaparkende ana baslıkları ararsan mesela shield i seçip lvl 55 -60 arası mavi itemları göster dersen rahatlıkla bulabilirsin aradıgını . . .[signature][hline]EU - Burning Legion --> Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 evet shield bu Sacred Protector tessekur de biraz kalin bir quest galiba bu[signature][hline]You Will Never Walk Alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 guest devam guestimi guest veren elemana baktım yoktu ole bir guest[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Nathanos Blightcaller quest serisinin ödülüdür. Toplam 6 veya 7 questlik bir seri sanırım, Eastern Plaguelands'te. Bol bol elite öldürürsün ve en sonunda da Scarlet Oracle kesersin.[signature][hline]Fear the Cutie.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 değmez:P[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Thoare Cla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 "Elo Duskwing keselim mi?" "Elo Courier'de bi yardım etsene" "Elo Oracle'a tecavüz edelim mi?" :)[signature][hline]Fear the Cutie.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: dwight, 16 Haziran 2005 20:23 tarihinde demiş ki: değmez:P evet dimi mallister varke O_o[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Gangren, 16 Haziran 2005 20:36 tarihinde demiş ki: "Elo Duskwing keselim mi?" "Elo Courier'de bi yardım etsene" "Elo Oracle'a tecavüz edelim mi?" :) hmm bak ya bende questler yokken adamlara yardım ettim sonra bana yardım etmedi şu gördüğünüz eleman şimdi ne dior:D neyse robeumu hazırla sen bi de claya yapıcaz o questi unutma:)[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Thoare Cla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Sana daha LBRS yapıcaz bi de, eyvah eyvah :)[signature][hline]Fear the Cutie.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 yok abi her türlü kaçısınız yok. sen pyo reamer ve hurgwin süper party oluyoruz:P[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Thoare Cla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Full Arcanist ile beni LBRS'ye sokacan ya, helal olsun :P[signature][hline]Fear the Cutie.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 yok önemli olan bir über priest tanımanız olcak :)[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Thoare Cla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Sen shammy'i sallıon glb biraz :P[signature][hline]Fear the Cutie.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar