Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Disappear

=o=
  • Mesaj sayısı

    5076
  • Üyelik tarihi

  • Son ziyareti

Son profil ziyaretçileri

Son profil ziyaretçileri bloğu aktif değil ve diğer üyelere de gösterilmiyor

Disappear Kullanıcısının Başarıları

  1. Disappear

    Siradisi Bir Konu ve Patiye Elveda

    lan sen ne zaman genel yonetici oldun? seni bile genel yonetici yapmislar :| gerci benim hala mod oldugum forumda sasmamak lazim. konuya donersek; steam'de konusuyoruz ama burayada yaziyim dedim. cesaretini daha onceden konustugumuz gibi takdir ediyorum. su noktaya kadar yaptigin her sey ciddi cesaret istiyor. insallah hayatin boyunca mutlu olursun guzel kardesim. edit: bende valla, aciklamamasi yonunde fikir belirtmistim, yanilmisim.
  2. Logitech z5500'u Creative X-fi Titanium ses kartina optik kabloyla bagladigim zaman soyle bir sorunla karsilasiyorum. creative'in dolby digital live encoderini kullanmadan oyunlardan surround alamiyorum, kullanirsamda film izlerken sikinti yasiyorum. aciklayayim; Creative Audio Control panelden encoder secmedigim takdirde vlc indirdigim full hd filmleri otomatik olarak dts oynatmaya basliyo ve z5500'un kontrol panelinde de dts yazisi beliriyor. ancak oyunlara girdigimde stereo seklinde aciliyor oyun. butun ayarlar surround seklinde yapilmasina ragmen. Control panelden encoder secersem, dolby digital live mesela, sectigim andan itibaren kontrol panelde dolby digital yazisi beliriyor. oyunlar, muzikler her sey asagi yukari surround oluyor. ancak burda da filmler siciyor. demin encoder olmadan dts izledigim film simdi dolby adi altinda oynamaya basliyor. filmler zaten dts encode edilmis, dts seklinde oynatmak istiyorum. yani kisaca oyunlarda ve muziklerde creative'in dolby digital encoderi devreye girsin ancak vlc acildigi anda creative vlc'den gelen sesi oldugu gibi z5500'e iletsin istiyorum. ne yapmak gerekir?
  3. Disappear

    Left 4 Dead 2 #2

    sus lan adamlarin oyununu yeto bir tank performansliyla rezil ettim. gorende bisi yaptin sancak.
  4. Disappear

    Tilgin Modem Port Forward

    su sekilde denedim, gene olmadi esh. bilgisayardan bakiyorum windows firewall kapali. baska bir antivirus programi kullanmiyorum zaten. anlamadim ne cins ismis.
  5. Disappear

    Tilgin Modem Port Forward

    denedim ya yukarda aldigim sonuclari aynisini aliyorum. dmz ayarliyayim dedim dmz ayari da bulamadim sictimin modeminde.
  6. Ilk olarak cok usendim aramadim varsa allah belami versin. Viktorla terraria oynayacaz'da port acmak gerekiyomus. Normalde port acmayi becerirdim de bu sictigimin ttnet fiber internetinin tilgin modeminde beceremedim. ayarlari su sekilde yaptim, save settings diyorum. web uzerinden denedigim port checklerlar inatla port kapali diyor. utorrent'ten deniyorum mesela acik diyor ama gerci utorrent butun portlarima acik diyor ne hikmetse. nedir bunun caresi kullanan bilen var mi.
  7. Disappear

    Playstation 4 - Fun and Video Games - II

    nasil? butun dunyadan herhangi biri mi diyon? ps3te de boyle miydi ya.
  8. Disappear

    Playstation 4 - Fun and Video Games - II

    simdi bir sorum olcak, konsolu amerikadan aldik, oyunu amerikadan aldik, psn plus uyeligini bir senelik amerikadan aldigimiz icin turkiye hesabinda kabul etmedi. gittik bizde ikinci bir psn hesabi acip ameriga dedik. hesap amerika, alet amerika, oyun amerika. ben online oynarken (fifa) avrupali kocerolarla mi oynayacam yoksa amerikanlarla mi? bu konuda net bilgisi olan var mi?
  9. Disappear

    OGS den kaçak geçme

    Hgs bir kart ve cama yapışıyor. İçinde bakiyen varsa düşüyor. Ogs ise bankalardan alınan ogs cihazı şeklinde oluyor. Bakiyen olmasa bile banka gelen faturayı kredi kartına yansıtabiliyor falan. Ogs cihazları 40-80 tl civarı deniliyor. Hgs ise içinde 30 tl yüklü şekilde 35 tl. Ogs ile hgs farklı farklı kurumlar. ogs cihazı ile hgs den geçemezsin. Hgs ile ogs den geçemezsin. (Ogs den hgs ile geçenler karayollarına dilekçe veriyorlar ve sanırım 1-2 kereliğine görmeyip hgs ücreti düşüp ogs czası vermiyorlar gibi bir şey okumuştum) valla garanti en son 20 liraya yolluyordu ogs'yi. ufacikta bir sey oldu eskilerine nazaran. internetten ister hesaptan ister kredi kartindan otomatik odeme de ayarlayabiliyorsun, belirli bir limitin altina dustugunde, belirledigin miktarda para yatiriyor icine.
  10. Disappear

    format

    cd'yi cok hizli yazdiginda veya cd yazilirken bilgisayarda baska seylerle ugrastigindan buffer falan dustuyse bazen sacmalayabiliyor, bir kere daha dusuk hizda yaz. eger gene olmuyorsa indirdigin surum eger korsansa boot'unda sorun olabilir diye dusundum bi an.
  11. Disappear

    satilik xbox 360 falcon 60 gb

    icindeki board farki, jasper boardlar ve daha sonralarinda 3 kirmizi isik hatasi neredeyse yok edildi. falcon ve onceki boardlarda 3 kirmizi isik hatasi olma ihtimali var konsolu kullandikca.
  12. Disappear

    60k araba

    ya soyle diyim eger dsg aklina kurt dusuruyorsa, dogus otomotiv sana soyle bir opsiyon sunuyor; 1,200 tl'ye allianz firmasindan full life diye bir police yaptiriyorsun ve bu sanziman dahil olmak uzere bazi parcalara 2 sene daha garanti veriyor. yani 4 sene boyunca sanzimanin garanti kapsaminda oluyor. bundan onceki leonu 50k km'de sattim hic bir sikinti yoktu ama mesela arabayi pasta cilayi goturdugum yerde benim arabanin aynisindan, 60k km'de sorun vermeye baslamisti. eger istanbul civarindaysan dogus otomotive bir ugra, sarper bey var satista kendisi cok yardimci oluyo ve durust de davraniyor her seyde. cogu aklina takilan seyde yardimci olur.
  13. Disappear

    60k araba

    bugun araci biraz daha uzun sureli kullandiktan sonra az daha detayli yazayim dedim. ilk olarak dediklerim style paketi icin oldugunu bir kez daha hatirlatiyim, reference paketi gercekten alinmamasi gerekn bir paket. yeni leon ile eski leonun arasinda resmen daglar kadar fark olmus. daha 1 ay oncesine kadar 2010 model leon kullaniyordum, o da 1.6 tdi, style, dsg idi. eski leon kendi sinifinda en buyuk ic hacimi sunuyordu nerdeyse, en buyuk olmasa bile en azindan 2. dir diyebilirim. iri yari bir adam olmama ragmen, ayni iri yarilikta abim ben arabayi kullanirken rahatca arkama oturabiliyordu. yeni leonda bu alan azaltilmis. aracta kesinlikle yer sikintisi cekildiginden dolayi asma pedala gecildiginden eminim artik. direksiyondan itibaren gaz pedallarina kadar olan mesafe, eski leona gore cok daha kisa olmus gibi geldi bana. koltugu neredeyse en arkadya dayayarak rahat edebiliyorum. ayrica tavanda, eski leona gore basik olmus. yani araba biraz leon, biraz scirocco karistirmislar gibi geldi. ama bu karistirmadanda ortaya muazzam bir araba cikmis. tarz olarak kesinlikle eski leon arasinda fersah fersah fark var. eski leon normal bir hatchback araba gibi dururken, yenisi cok cok daha spor duruyor. dsg, eski leona gore sanki daha bir stabil gibi geldi. vites gecisleri her zaman iyiydi dsg'nin ancak bunda sanki daha da bir iyi olmus gibi. cok dik yokuslardan cikmaya calisirken vites kucultmesinde bile herhangi bir ani hareket yaptirtmiyor vites gecislerinde. benim gibi adam akilli araba kullanmaya basladiginizdan beri tabandan pedala alistiysaniz, arabayi mutlaka test ederek alin. iki gundur cidden adam akilli bir oturma pozisyonu bulamadim asma pedal ve ic hacimin garipligi yuzunden. aractaki baska bir aklima gelen kusur ise aynalarin ufakligi, eski leonun aynalarindan sonra cok ufak geldiler gozume, bir de ic bukey aynalarmis galiba. bir turlu alisamadim, surekli yanlis pozisyonda duruyormus gibi geliyor aynalar. bu saydigim iki uc kusur disinda arabanin geri kalan her seyi kusursuz. ancak tekrar tekrar alacak arkadaslar mutlaka ve mutlaka led paketi alsin, bambaska bir hava katiyor arabaya. ayrica sunroof opsiyonunuzu da degerlendirin, tavanin biraz daha basik olmasindan dolayi cam tavan isteyebilirsiniz. ps: sunroof demisken, dogus otomotiv seat'in (veya vw'nin genel olarak bilmiyorum) sunroof tedariginde sorun yasadigini, bu yuzden haziran teslimatli sunroof arabalarin ekim'e ertelendigini soyledi, bilginiz olsun. ps2: forgiver, ben araci standart tampon aldigim icin dedigin tampon hakkinda bir bilgi veremiyorum malesef.
  14. Disappear

    60k araba

    2013 leon bugun teslim aldim, araba gercekten 61,150 liralik fiyatinin cok ustunde bir performansa sahip. ki baz fiyati 56,500 (style, 1.6 tdi dsg) ama almayi dusunenler mutlaka led far dusunsun, inanilmaz degistiriyor arabayi. bu fiyat araliginda bakan varsa en azindan aracin icine binip, iki kurcalamadan hemen kararini vermesin. yalniz kesinlikle reference paketini almayin, bugun araci teslim alirken reference gordum bir tane, resmen bombos birakmislar arabayi. ps: tek kotu yani ise tavandan asma pedala donmusler, hic alisamadim :/
  15. Disappear

    Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 4

    tanidiginiz varsa kongre uyesi olmak cok zor bir sey degil. maraton d blokta falan oturmuyorsaniz her maraton a-b bloklarda bile taraftar gruplari var. aziz yalakasi cok, istifa diye bagirinca tepki cekiyorsunuz. tribun icerisinde acayip kutuplasma olmaya basladi. tribun bir olmadikca bir allahin kulu azizi istifa ettirtemez.
×
×
  • Yeni Oluştur...