deathblow Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Evet arkadaşlar http://radyo.chatortami.net adresinden yayın yapıyoruz . Winampdan dinlemek isteyenler için adresimiz ; http://irc.chatortami.net:4444/ Akşam 8 - Gece 2 arası yayın var.. Ayrıca Blues - Jazz sevenler Pazartesi 22-24 arası , Elektronik Müzik severler Salı 22-24 arası dinleyebilirler Onun dışındaki günler Rock-Metal çalınacaktır , Geceyarısı Doom-Gothic vs. tarzda gidicez.. Bu kadar da düzenliyiz yani :P modlarım reklam değil öneridir altını çizerim :)[signature][hline]" Şu evrende, lezbiyen bir travestiden daha gereksiz ne olabilir ki??? ' [Bu mesaj deathblow tarafından 15 Haziran 2005 19:58 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj deathblow tarafından 15 Haziran 2005 19:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Dinlerim geceleri, hele bi 22-23 olsunda şu saat, gothic olalım.. Dişlerimiz cıkmaya basladı yavas yavas.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ben şahsen dinlerim metalstorm dinliyodum ama bakalm türk işi güzeldir :D[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathblow Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 tabi abi gel yerim metalstormu yaa istek de çalarız ayrıca çalıyomu metalstorm istek ha sorarım sana :D[signature][hline]" Şu evrende, lezbiyen bir travestiden daha gereksiz ne olabilir ki??? ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Ben genelde Radio Gotham'ı dinliyorum. tavsiye ederim.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. [Bu mesaj BlaCk tarafından 16 Haziran 2005 20:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar