Prawler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 yok almışken 1.el araba alacağım ya da modifiye 2 .nci el (düşük ihtimal) golfler ne kadar şimdi 20-25 arası mı?[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 şu opel korsa cazip gözüküyor ama[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Geçen Ford Başer yetkili bayii ne gittim.Adam bana 28 milyar a 0 km de 2003 Ford Focus fiyatları.Eğer 30 milyara araba alacaksan ford focus u kaçırma çünkü süper araba.[hline] Anata wa watashi no koibito des. Totemo anata wa watashi ni wakarimasen. Anata wa ima İ-11 ni imas. Anata o aishite imas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 said: Moncain, 21 June 2003 01:30 tarihinde demiş ki: Geçen Ford Başer yetkili bayii ne gittim.Adam bana 28 milyar a 0 km de 2003 Ford Focus fiyatları.Eğer 30 milyara araba alacaksan ford focus u kaçırma çünkü süper araba.[hline] Anata wa watashi no koibito des. Totemo anata wa watashi ni wakarimasen. Anata wa ima İ-11 ni imas. Anata o aishite imas. sanırım ford focus düşünmüyorum çok acayip bi araba ya çok yüksek falan[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 focusun tek kötü yanı arka görüşü dikiz aynasından bakınca arka cam biraz dar bunun dısında yol tutuşu gerçekten çok iyi ve sorun cıakrtmadan uzun süre kullanabilecegin bir araç aynı zamanda yedek parça ve teknik destek olarak ülkemizde gayet iyi bir konumda[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar