Prawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Arkadaşlar şimdi piyasada 1 inci el 30 milyar civarındaki en iyi arabaları resimleriyle birlikte buraya koyarmısınız?[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 sportif bişi olsun çok büyük olmasın?[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 yaa ikinci el desen subaru impreza var kadıköyde Japon centerda rallici bir elemanındı hazır modifiyeli falan 15 milyar...[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Praw, ekimde fln Pejo RC çıkıcak. Normal motor 180bg, ralli modeli 230bg (sanırım 230bg idi). Bekle biraz. Heralde max. 23-25milyar fln olur ?[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 yok şimdinin piyasısından bahsediyorum ki ÖSS ödülüm olacak benim bu araba Güzel bi yere girecem çünkü.. işte 25-30 milyar olsun spor bir araba olsun başta 206 istiyodum ama suyu çıktı arabanın[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 seneye fiyatlarin nolcaği belli olmaz belliki seneye giriyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Pejo 206 RC eed =) 10milyar daha koyabilceksen Mini Cooper S al. 1.6lt 163 bg[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Şimdi bi fiyatlara baktımda haklısınız sanırım =) CC 1.6 37milyar rahat bi 45milyardan başlicak gibi =([hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 işte şimdiki piyasayla o zamanki piyasa olayı fikir edinmek lazım şimdiden bu arada boğaziçi için alacaklarmış sadece yıldız falan kazaniim ucuz bişi alın olmaz dediler canımı sıktılar eheh 1 yıl zindan edecem hayatımı[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 At arabasi :)[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: Estel_Anorien, 20 June 2003 02:12 tarihinde demiş ki: At arabasi :)[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin böhüüü[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 üniversite okumak istiyorsan odtü-boğaziçi sadece yoksa 1 yıl değil yıllarca zindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 iyi de onu kazanmak için zindna oluyor işte[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 mini cooper verilirmi abi ehliyeti suan yok seneye alicak ehliyeti. ilk acemiligini daha dandik ikinci el bisi de ativer zaten pekde kotu gelmez araba ehliyeti yeni alanlara... biraz piş şöle deneyimin artsın sonra güzel bişi alırsın . 2. el alinirkende guclu motorlu, hiz manyagi aletler almak biraz sakat. acikcasi bu konuda cok bilgisi olan ve piyasayi iyi bilen bir tanidigindan yardim alman lazim.[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 ne senesi lam uçma gidecem yakında yazılacam kursa yıl bitmeden de alırım ahah[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 eheh farketmes olm o işin mantıgı şurda ehliyeti yeni aldı isen ve daha acemilik döneminde ise hakikatende sıfır arabayı ve pahalı arabaalrı şöle sağlam bi özgüven le kullanamıyorsun mesela ben ilk trafige ciktigimda ehliyeti alali daha 3-4 gun olmustu biraz tedirginlik vardi ama hemen attim uzerimden ve canim sıkıldıkça kullanmaya basladım. böle kullana kullana güven geldi ve simdi de baya bi deneyimim oldu 3 yıldır ehliyetim var mutluuym ;) ehliyeti olmayanlar çatlasın :P[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 hmmm bence golf süfer olur. ikinci el 2001-2002 model alırsın 22-25 milyar arası(civarı) gayet temizleri de var yane.[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 said: DynamicK, 20 June 2003 03:04 tarihinde demiş ki: eheh farketmes olm o işin mantıgı şurda ehliyeti yeni aldı isen ve daha acemilik döneminde ise hakikatende sıfır arabayı ve pahalı arabaalrı şöle sağlam bi özgüven le kullanamıyorsun [hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Hiç öyle birşey hissetmedim =) Ehliyetim olmadan babamın A6 Avant 3.0 Quattro'sunu tek geliş/gidişli yolda İETT otobüslerinin arasında 130km/s hızla kullanmıştım, kullanmayı öğrendiğimin 5. 6. gününde.. =) ps: Şimdi millet oha manyak, trafik canavarı fln dicek ondan söliyim dedim, Kilyos yolundaydım. Özel araba yoktu yolda. Sadece İETT otobüsleri ve ben =)[hline]G-power a.k.a gehena [Bu mesaj hella tarafından 20 June 2003 13:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 ne diyim B@b'sın ehehe ama bi arkadaşın modifiyeli Clio sport ile minibüs caddesinde 130 yapması kadar oha olamaz :)) Bi de tam ben de dicektim Golf ya da Bora diye ikiside (aynılar aslında da çaktırma) sağlam aletlerdir tam şehir içi konfor olayı falan... tabii bu paraya biraz eski bi 320 cabriolét bile alabirsin o ayrı :) ama dersen ki ucuz olsun, sportif küçük olsun, Tigra al derim ama uzun boyluysan sığamazsın içine...[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 uzun boyluyum tigraları sevmiyorum.. Peki golfler çok yakıyor mu? Zaten modifiyeli falan alırım[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 walla ortalama bi benzin yakma oranı wardı yannış hatırlamıyosam. Ne çok ne az yani... Kesin bilemiorum ama. Ama sonçta WV ve alt orta sınıf arabası ne kadar yakabilir ki? Ama modifiye dersen tahmin ediceen gibi benzini daha çok yakar ( tabi performans modifiyesi ise ;-) )[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 hayır o tarz modifiye değil +tamponları değiştiririm +farları değiştiririm +bir kaç şeyiyle daha oynarım +süpfer bi süper araba olur bi de deri koltuk belki bi de ses sitemini değiştiririm ya da direk modifiyeli alırım ama çok yakmaması lazım arabanın[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 O zaman Golf B@bdır eheue[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 iyi de hocam bunları almadan bi boğaziçini kazanmam lazım[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Öyle gösteriş olsun, arabanın adı olsun vs. gibi dertlerde değilsen 1-1,5 sene civic kullandım çok kaliteli araba. Bugun 31-32 milyarım olsa alıcağım araba odur. 3 kapı hatchback'i daha bir genç işi. Tavsiye olunur. İçi o kadar genişki ilk başlarda yadırgıyorsun ama kullanışlılığının farkına varınca vazgeçilmez oluyor. Ve bu kadar deparlı ve esnek bir 1,6 kullanmadım ben daha.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar