Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Arkadaşlar bu sabah istanbula gelme ihtimalim var, belki bende gelirim..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 beyler bişi geldi aklıma...herkes tabağına eşit miktarda pizza dilimi alana kadar bekliyelim felan :D sonra bi anda saldıralım en hızlı kim yicek hesabı..o hayvani görüntüyüde kaydedelim naıhaahaha :D[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki: Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç...
B0nzi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Kesin bişi söylemekle birlikte belki bende gelebilirim....[signature][hline]Face your fears live your dreams There is no time for peace No fear, No respite THERE IS ONLY WAR !!!
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Gökan bende geleyim mi lan ?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 kanka sensiz olmaz zaten :D[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki: Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç...
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 1 ihtimal bu gece sabah 5 gibi atlar gelirim, yarın Istanbul 'da olurum..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Göztepe değil ki Caddebostan ? Spidee harbi sen gördün mü mekanı ? ufak gelmesin :P[signature][hline]chuck!
ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ben de geliom kime özel mesaj atacaz (kadıköy e gelicem)[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ya beyler mekan büyük abartmayın gayet büyük yani...değil 30 kişi 150 kişi alır orası..[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki: Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç...
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bende geliyorum[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 kadıköy ün neresinde saat kaçta buluşuyoruz baktım sayfalara da bulamadım söyleyiverin.[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Bugun kredi kartım geldi, şifreyi alıcam simdi bankayı arayıp, peder kıllanmassa, sabah istanbul'dayım, yarın herkesle birlikte bende olucam, hadi gözünüz aydın.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Sturm, 15 Haziran 2005 10:07 tarihinde demiş ki: Çıkışta ne yapılacağına dair Spidee ile birlilkte programı hazırladık.. İsteyenler katılabilir orda.. Program gizli tutulacak.. ya senin programın caddebostan sahilde ayyaslıktır baska ne olcak sturm :)[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Kadıköyden gelecekler ile saat 11.15-11.25 arası beşiktaş iskelesi önünde buluşacağız. Ultrapsycho daha önceden göztepe bp de grom un evini bastığı için oraya nasıl gideceğimizi biliyor. Rehberliğimizi o yapacak kadıköyden gelecek olanlar tel. nomu alsınlar, arayıp özellikle söylemedikleri sürece 11.25 ten sonra bizi iskelede bulamayacaklar, şimdiden söylemiş olayım.[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 15 Haziran 2005 12:23 tarihinde demiş ki: http://my.paticik.com/nickdegistirme.php çalışıyorsa tavsiye ederim freee oke, daha adam bulmaya çalışıyorum ben=) biz birbirimizi nicklerimizle tanıdık lan değiştirmeyin[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Spidee, 15 Haziran 2005 09:47 tarihinde demiş ki: Çıkışta "Sınırsız soda içme ve tuvalete girme" buluşması düzenlenebilir =) yarıldım lannnn[signature][hline]sensei.....shirio dojo....ben bir küçük samurayım... arkadaşlar nickim değişiti the_guerilla evrim geçirdi...
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ben değiştirdim, sünnetci geldi 3 karakterimi kesti e oldu..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 15 Haziran 2005 13:37 tarihinde demiş ki: cok alakasız olacka ama [spo1=Space Tuşunun Hali][/spo] temizledim tabi orayı, süper oldu şimdi... oha ya içinde bi ben yokum[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 abi mide bulantısı , kaldır o resmi ya :P[signature][hline]chuck!
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 abi ya 29 kişi bide redall oooooh battı pizza hut[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Bence 5'er 5'er girelim, 5 dakika arayla, sonra icerde kaynastık moduna girelim.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Redall yeter ya , kasdav'da gördüm adamı iki tanker eninde :P[signature][hline]chuck!
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 fotoğraf makinesi unutmayın en az 3 tane bulan kapsın getirsin[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ben bu gece nete giremicem..sorun olursa cepten arayın...ben yarın saat 12 de beklicem sizleri saat değişikliği olmaz bu saatten sonra hadi gençler yarın görüşürüz...[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki: Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç...
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 mesh yokmu ya mesh gelsin gözlüğüyle nese katsın içimize[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Öne çıkan mesajlar