Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

16 Haziran Perşembe - Paticik Pizza Hut Buluşması

Spidee

Öne çıkan mesajlar

lol zeplini attım ben

paticik pankartı istemişti zaten estel miydi biri. şimdi sarısını attım sabaha kadar kurusun zaten kompresörün havası bitti lol çalıştıramamda bu saatte. Yarın şablon harfleri yapıştırıp siyahını atarım siyah zemin üzerine sarı paticik pankartımız olur. Küçük bişi zaten ehehe. (ben taşımam:b)

Bide 20 tane karizma atıcam diye yiyip midesi bulanıp hayvan gibi masalara yerlere kusan olursa olay çıkartırım midesi bulanan tuvalete gitsin. Gerçekten kusan tüküren geri çıkartan birisi olursa pankart ile vururum kafasına mdf zaten.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan

[Bu mesaj Chemical tarafından 16 Haziran 2005 00:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hımm 12 de orada olacam ozaman kafamın üstünde siyaha sarı paticik yazılı pankartımdan tanırsınız:P

Lan yanlış bpye gidersem ne komik olur ha 30dk beklerim kovalarlar sora almıcaksan benzin git diye[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi getiricem okadar yaptık lan paintball buluşması içindi aslında o ama olsun yaptık bile:P Küçük bişi zaten hayvani pankart demiyoruz kafam kadar bişi.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Sosyal ağlarda paylaş

oba ben geliyorum[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...