Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

16 Haziran Perşembe - Paticik Pizza Hut Buluşması

Spidee

Öne çıkan mesajlar

Başlıktan da anlaşılacağı gibi 16 Haziran Perşembe "Göztepe benzinci"de ( Göztepe BP ) buluşup Caddebostan Pizza Hut'a gidiyoruz.

Tarih : 16 Haziran Perşembe
Saat : 12.00
Buluşma Yeri : Göztepe BP

Şu anki kadro şöyledir :

*Arden
*CusTodeM
*Grom_Hellscream
*HymnOfSnuk
*KenshinHimura
*Mandoo
*Poibra
*RedallHoor
*SeNseii
*Spidee
*Tarist
*TheCoder
*trgdy
*UltraPsycho
*Venator
*ZaugnaKhaldun

Not : Listede adı olan arkadaşlar gelemeyecek varsa özel mesaj ile ulaşsın.

Not 2 : Liste haricinde gelmek isteyenler bu forum altına geleceklerini açık bir şekilde belirtsinler.[signature][hline]Click!
Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Sosyal ağlarda paylaş

Çarş gecesi bi arkadaşın evinde mangal rakı yapıcaz...
Acaba sabah kalkıp gelmeye gücüm yetermi?
Acaba gelsemmi?
Umur gitsekmi?
Umur pizza severmisin?

Bunlar hoş sorular tabiii...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

istanbulda olsa idim gelicektim ancak bu sabah ne yazikki istanbul işi yattı benim.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Ada iş yattı gibi bir şey, herkesin bir işi çıktı, kimse gelemiyordu, yerine bunu yapıyoruz. Mangal yakma derdi yok, adaya gitme derdi yok, mis gibi organizasyon, kaçırmayın, kaçırttırmayın

Cthulhuya ulaşabilsem onu da cağırıcam da yok etrafta kendisi

bu arada yemek olayı ne zaman biter ve yemekten sonra başka bir aktiviteye girişir miyiz sorularını sorayım ben...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

ya beyler kadıköy-pendik minibüs hattı üzerinde her türlü minibüs şöforü Göztepe Bp yi bilir yani...sorun olmaz bulmanız...ben saat tam 12 de dikilicem bp de Gromla ben dururuz orda 190 lık bi eleman gördünüz mü ahanda o benim...[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki:
Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç...
Sosyal ağlarda paylaş

Bende size inat yarın pizza yicem.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...