Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 911 turbo <=> 550 Maranello 911 Carrera 4S <=> 360 Modena Carrera GT <=> Ferrari Enzo hangileri daha iyi?? düşüncelerinizi bekliyorum... (ama bi araba söleyince neden sewdiinizi de yazın e mi :-) )[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 porsche > ferrari neden mi ? ferrari iyidir, güzeldir ama fiyat/performans porsche ezer geçer e bide 911 tubo'daki asaleti hangi arabada görebilirsiniz ? ya gt2 ? daha asil bir araba porsche, amblemi bile gösterir bunu ferrari tam jigolo arabası, 1 ferrari alıcağıma 1 porsche alırım, artacak para ile yardımda bulunurum bir derneğe[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 performans arabasında ilk önce güvenlik, sonra performans, sonra fiyat.. Bunları birbirine çarpıp, bölünce Porsche>Ferrari[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 kapımızda 2001 model ferrari modena var şuan, sahibi yan odamda yatıyor[hayır kerane değil burası], aile arkadaşımız kendileri, ve hayır ben arabayı kaçırma planları kurmuyorum, porsche olsa olabilirdi ama ferrari, ııh[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: Mephisto_, 20 June 2003 01:00 tarihinde demiş ki: porsche > ferrari neden mi ? ferrari iyidir, güzeldir ama fiyat/performans porsche ezer geçer e bide 911 tubo'daki asaleti hangi arabada görebilirsiniz ? ya gt2 ? daha asil bir araba porsche, amblemi bile gösterir bunu ferrari tam jigolo arabası, 1 ferrari alıcağıma 1 porsche alırım, artacak para ile yardımda bulunurum bir derneğe[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz O kadar değil be, hem ayrıca amblemine ne bakıyosun Ferrari'nin daha köklü bir geçmişi var. Bi de hangi Jigolo 250 GTO kullanır?? Ayrıca Rosso Corsa = Ferrari = sürüş aşkı :-)[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 zengin jigolo tabiiki neyse benim porsche sevgim babamdan gelmedir ama kesinlikle boxster olmayacak, onu porsche'dan saymıyorum karşıma enzo koysanız bide 911 turbo koysanız, 911 turboya binerim basar giderim[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 sanırım benim hayatımın arabası (hane öle derler ya) porsche 911 turbo'dur. hele hele ki bunun 75 model 270 beygirlikleri var ki (aslında 240hp ama sonraki model bu aynı yıldaki) of yani başka bişi ister miyim bilmem (araba olarak)[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 evet tam olarak arabayla tartışır gibi kullanıryorsun o aleti :) sanki canlıymış gibi... Boşuna "hain" demiyolar ona; çok kolay kıç savuruyo :-D bi de boxer motor sesi çok tatlı yaw... Bi de ne fiyat performansı yaa bu tür bi araba alıcaksan zaten böyle bişeyi düşünmezsin. M3 falan olsa hadi bi derece... [hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 20 June 2003 13:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scheize Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 yahu ota boka tartisma yapiyorsunuz enzo ile gt2 belki kapışır ama gerisinde ferrari nal toplatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 ya Ferrari yarış arabasının yol versiyonu mantığındadır (456 GT hariç ama o da az deil eheh) Porsche ise şehir kullanımına uygun High-end spor araba yapma amacındadır. Ancak son zamanlarda daha yukarı ve aşağı seviyelerde geliştirmelere de başladı porsche (evet alt seviye dedim bi kaç sene sonra 320 compact'a rakip olaiblicek bi coupéden bahsediyorum) yukarı seviyeyi biliyosunuz zate Carrera GT :) 911 GT1 Strassenversion falan... Eğer bunu bilseydin sanırım bu tartışmanın senin için anlamı da olurdu. Yani olay yarışçı ruhlu spor araba mı yoksa şehir çocuğu bir spor araba mı sorusunun cevabı... [hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 20 June 2003 17:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Ferrari aşırı derece çabuk hızlanır porş ise biraz daha hacim olarak hafif olduğu için ferrariye nazaran daha hızlı gözükür ama ikiside hızlı arabalar deildir. dünyada otomobil sınıfında hız rekoru tescillenmiş tek marka MASSERATIDIR gerçi şimdi ferrari satın aldı onu ama olsun rekor hala onlarda bulcam size haberi göstercem :D[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Maserati Coupé 390bg 0-100km/s 4.9 sn. Maserati Spyder 390bg 0-100km/s 4.9 sn. Porsche 911 Turbo 414bg 0-100km/s 4.2 sn. Porsche 911 GT2 462bg 0-100km/s 4.1 sn. Ferrari Enzo 660bg 0-100km/s 3.65 sn. Ferrari 575M Maranello 515bg 0-100km/s 4.3 sn. Ferrari motora abanırda abanır, abanırda abanır. Porsche kaliteli bi motorla, diğerlerine göre hafif araba yapar. [hline]G-power a.k.a gehena [Bu mesaj hella tarafından 20 June 2003 17:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Way beeeee Maserati hepsinden üstün ha? Ben burayı porsche ya da Ferrari arasındaki iyi ve kötü yönler için açtım siz ne diyosunuz ya...[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 yalnız enzo ile gt2'yi değil gts'i karşılaştırmanız lazm[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Abi sapıtıcam yaaaa GTS diye model mi war ben mi bilmiorum yaaa carrera GT o beaaaaaaaaa![hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 gt farklı, gts farklı[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Ulen Porsche 904 GTSden başka GTS adı taşıyan porsche yok kiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!! O da en son 64 modeli war [hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 20 June 2003 23:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 doğru benim bildiğim gts diye tabir ettiğim gt olup 's' 'i nerden kafama girmiştir bulamadım ama bahsettiğim araba le mans arabası olan gt3 ehe neyse enzo ile gt'yi karşılaştırıcan gt2'yi değil[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 O gt's' senin kafana Stola GTS'ten girdi bence =)[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 uheuhuehue[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar