MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 ya işbank tan bir hesap açtırdıdma netten nasıl Havale yapca zonun için şifre aldımda hep talimatlımı yapcaz bu havale işini ya ne böyle anlamadım gitti bir bilen varsa...[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Ben kullanıyorum işbankasının internet bankacılığını. hatta sık sık havale işlemi yapıyorum ama sorununu anlamadım. Biraz daha açık yazsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 heh eno (: ya işte alim dedim bi hesap almaz olaydım (: 1985 doğumluyum ekimde tam 18 olcakta bugün kartı almaya gittim bi baktım, Anam O da nesi! Rengarenk bişi dedim abla ne bu (: dedi tam 18 olmadın bundan veriyoz dedi aldık bakalım abi yemin ederim bankada çıkarmaya utanıyom elimde rengarenk duruyo öle sanki herkez bana bakıyormuş gibi Sorunum havale işleminde talimat istiyor, talimatsız havale olmuyormu yani babamınkinde öle koyacam bu hesaba wala ekime gelim yırtıp atıcam (:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Bak: Havale/Eft nin altında TL Havale İşlemlerim var. Orda da Talimatsız Havale var... Hade kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar