Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

asosyallik help :]

forgiver

Öne çıkan mesajlar

krokunc asosyal bı adamım evden cıkmak ıskence gelıyor bılgısayarın yanında yemek su oldugunda odadan cıkmıyorum o derece
realde konusup gorustugum 6-7 arkadaşım anca vardır onlarında kımı sı menfaat ılıskısınde oldugundan yavas yava ssallıom adamları konustugum tek bır kız var o kadar

yannız ısın garıp tarafı konustugum o tek kız okuldakı en guzel kızlardan bırıydı cogu adam cekıngenlıkten yanına yaklasamasken ben kızın yanında bulbul kesılıodum bazen ıyı bır fızıgım fılanda yok kızda unlu oldu zaten (bozer a fılan cıkmış) hala arada gorusuyoruz

yanı asosyalıte ıle bazı seyler alakasız felek bir carptımı 2.80 uzanıyorsunuz yanı benım asosyalıtemde brı adamın degıl okulun en ılgı cekıcı kızıyla konusması sıradan kızlarla bıle muhabebt kurması ımkansızdır okul bıtelı sene oldu kızla hala dostuz eheuehu dıyorumya oluyo işte takmayın kafanıza hayatı ıstedıgınız gıbı yaşayın[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 15 Haziran 2005 02:47 tarihinde demiş ki:
bilgisayarı kaldır ilk hafta hayatın değişecek ben daha iddealıyım ilk ay sonunda 12 yeni arkadaşın (en az) olacak, 1.5 ay sonunda kız arkadaşın olacak 3. ayda sevgilini aldatabilecek duruma bile gelebilirsin.
3. ayın sonunda koy bilgisayarı önüne ikisine birden krallar gibi yetişebileceksin...
Söz veriyorum bende....
ahahah abi bu adam işini biliyo ya harbi biliyo. /bow[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 15 Haziran 2005 02:47 tarihinde demiş ki:
said:
Deep-Night, 13 Haziran 2005 21:10 tarihinde demiş ki:
6 ay bilgisayarı kaldır hayatın tamamen değişecek. (söz veriyorum)

bilgisayarı kaldır ilk hafta hayatın değişecek ben daha iddealıyım ilk ay sonunda 12 yeni arkadaşın (en az) olacak, 1.5 ay sonunda kız arkadaşın olacak 3. ayda sevgilini aldatabilecek duruma bile gelebilirsin.
3. ayın sonunda koy bilgisayarı önüne ikisine birden krallar gibi yetişebileceksin...
Söz veriyorum bende....

çok doğru söylüyo abi adam..[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!?

[b]DeSo[b] Was Here!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Hayat gelmissen neyi istiyorsan onu yaparsin.asosyallige inanmiyorum canin kızlarlami dolasmak istiyor? git dolas.
bilgisar mi oynamak istiyorsun oyna.
sinemayami mi gidiceksin git arkadasinla.kendine guven sorunun asosyallikten degil kendi icindendir kendine guvenin olamdigi icin mazereti asosyallige vuruyorsun bence once kendi icinle hesaplas sonra boyle konus :D[signature][hline]Tamonikiden-Hunter
Burning Legion Alliance
Jandarma Asayis
Sosyal ağlarda paylaş

kardes bence yannis yaptin,yani kabul edelim duzenli forum takip eden hemen hemen herkes(ki paticikdeki arkadaslar -yani bunu ezmek için solemiyorum bende oleyim-bilgisayarla yasio,goruorz 5000 msj li lari :D) asosyaldir

yani demek istiyorumki- bizimde senden bi farkimiz yok bence o disari cagiran arkadaslarina sor :D
-en kotusude abazanlik durumu-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...