SethValor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Arkadaslar oyuna giremiyorum, gerci yabanci sitelere bile girerken kasiliyorum. Aradim ADSL Destek Hattını. Biraz destek oldular, İstanbul Avrupa Yakasında genel arıza varmıs. Ancak ben baglantı problemim bundan mı , yoksa benden mi kaynaklanıyor diye sizlerede bir sorayim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 valla demin yurtdışından 130 mb dosyayı 26-27 ile paşalar gibi çektim[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bir sorun yok giriliyor[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar