Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guild Wars Screenshotları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
rexroth linkleri yanlis vermissin upload ettikten sonra hotlink for forums yazisinin yanindaki url yi direk kopyalayacaktin.
Ayrica resimleri irfan view gibi ufak programlarla kucultup yollarsan daha iyi olur yoksa tanesi 1 mb a yakin olan resimleri acmasi uzun surer.

[Bu mesaj Pentotal tarafından 14 Haziran 2005 00:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Daesu, 14 Haziran 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
grafikler güzelmiş.

fakat aşşadaki barlar chat ekranı vs basit ve cok az geldi. wow da sagda solda birsürü bar gördükten sonra :)

En fazla 8 skill kullanılabiliyor çünkü,wow gibi her aldığını kullanamıyorsun seçmek zorundasın.[signature][hline]Şino Mori.
Mesaj tarihi:
grafikler bayaa gzl bı kac ark oynuo daha once WoW oynayan WoWdan bayaa ii dedıler ben su an WoW dayım ama gecmeyı dusunuom valla bıde aylık parası yoq o gzl[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon.
And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun....
Mesaj tarihi:
ayrıca ben bunu beta weekend ıne falan katılmıstım o zmn lar grafıkler sankı daha kotuydu :D

simdi ne yapmıslar ıyılestırmısler herhalde.
bide sendit kargo ıcın ne kadar alıyor turkıye ye?[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu-------------
  • Yeni Oluştur...