Spartan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 arkadaşın verdigi osi accountumu active edemiyorum..adreste vs türkce karakter kullanmadan yazıyorum..herşey tamam..kredi kartımda 25 milyon falan var fakat herşeyi yazdıktan sonra billing oluyor diyor ve error veriyor.error un neden verdigini söylemedigi için bilemiyorum.ne olabilir? kredi kartı calisiyor bir sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 bi süre bekle tekrar dene belki siteyle alakalı bi sorundur bi kaç saat hatta bi gün falan bekle ( başıma gelmişti bu tarz bi olay sorun siteden di bendekinde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 kredı kartının hesap kesım adresını yaz, noktalama ısaretı kullanma adresde,bende de devamlı hata vermıstı bunları yaptım oldu.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 said: Simofle, 20 June 2003 13:45 tarihinde demiş ki: kredı kartının hesap kesım adresını yaz, noktalama ısaretı kullanma adresde,bende de devamlı hata vermıstı bunları yaptım oldu.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- noktalama işareti kulalnmadım ve yine aynı hata..adres de türkce karakter kullanamadıgımız için aynı olmuyor tabi, ondan mıdır nedir delirecegim..adres bölümüne asdfsaf falan da yazsam aynı hatayı veriyor demek ki sorun orada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SacrificE- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 state imi ne büyük harfle yazınca düzeliyodu sanırım o benzer bişi başıma gelmişti ilk açarken acc u.[hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 iyi de abi state yok türkiyede:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar