SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 benim pc bgun bi kendıne rset attı tırstım dedım makına mı ısınıyo falan . neyse sonra speed fanla bakıyım dedım . valla sıcaklıklar duzgundu 5 dk sonra falan benım makınanın resımde ısaretlemıs olduum yeri 45 dereceye falan cıktı. vantılatoru koydum sımdı garantıye almak ıcın sspeed fandan anlıyan varsa bu ısaretledım yer pc nın hangı parcası oluyor ? ona göre önlem alıcam malum gecen gunlerde power supply yanmıstı :([signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 55 derece olsa bıle bırsey olmaz korkma 45 derecede falan. muhtemelen ıslemcı sıcaklıgı o cunku anakart olsa o kadar hızlı bı ısı yukselmesı olmaz.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 işlemci sıcaklığı temp1 olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 İşlemcin AMD ise azcık sorun yaratabilir ama değilse 45C normal..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 lol tam tersını solıcektın heralde mcspeyn euheuh[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 AMD geçtiğimiz iki yılda çözdü mü erime sorununu? :-) Geri kalmışım ben piyasadan ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ne erımesı ya hemde 45 derecede amd? 70 derecede calısıyo benım xp 2800+ hıcbısı olmuyo. wow oyna doom 3 oyna canavar gıbı. overclocklu 2.4ghz da.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 amdler ısıya daha dayanıklıdır.. ki intellerde bile uyarı sıcaklığı 72 derecedir :D ben fan bozukken wow oynadım uzun bir süre. 73-80 arasında çalıştı, birşeycikler de yok..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar