hella Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Son 10 saattir farklı bi araba ile ilgili bilgiler yazmıyorum başkalarıda yazsın diye bekliyorum ama yok ilgilenen =) Ondan bi el atiim dedim tekrar eheh Neyse önce bilgiler.. Fiyat: 60k £ Uzunluk: 4638mm Yükseklik: 1405mm En: 1740mm Wheelbase(Nası tercüme etsem bilemedim): 2751mm Motor: 5439cc V8 24V, 367hp Performans: 0-100km 5.4 saniye Max. Hız: 250km ( elektronik limit ) 5 ileri vites Şimdi resimler.. =) Araba bu ay içinde piyasaya çıktı o yüzden pek güzel resimler yok daha..[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Mercedes şu ikili farklarından ne zaman vazgeçicek merak ediyorum. Onları ucundan bir birleştirse ne kadar güzel olucak.. 500 serisinde fln o şekildeydi sanırım.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 süfer bir araba bide bun mercedesin formula 1 özel bir arabası varya ismini bilmiyom o a$mi$ bişey zaten Safety Car farya onu diom.. Yılan Gibi bea[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 iyi de bu eskisi be güzelim beaa dur sana yenisini şşaapıyım :) bu safety car : http://www.ultimatecarpage.com/pic.mv?imagenum=3&num=1648 bu da cabriolét olanı ehehe : http://www.ultimatecarpage.com/pic.mv?imagenum=1&num=1621 daha söze gerek var mı :-D[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 20 June 2003 16:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Ayrıca yukarda hella'nın yolladıı resimlerden en alttaki AMG mercedes deil :-P[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 20 June 2003 16:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 said: Ouz_UFO, 20 June 2003 16:18 tarihinde demiş ki: iyi de bu eskisi be güzelim beaa dur sana yenisini şşaapıyım :) bu safety car : http://www.ultimatecarpage.com/pic.mv?imagenum=3&num=1648 bu da cabriolét olanı ehehe : http://www.ultimatecarpage.com/pic.mv?imagenum=1&num=1621 daha söze gerek var mı :-D[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 20 June 2003 16:19 tarihinde değiştirilmiştir] süfer baba araba kral olmak için var sanki ....:)[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 öyleler de resim çıkmadı kıl oldum :lol: url yaptım ben de bu arada Cabriolét olan Porsche boxterdan ve M3 Cabriodan daha sağlam eheh[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 said: Ouz_UFO, 20 June 2003 16:22 tarihinde demiş ki: Ayrıca yukarda hella'nın yolladıı resimlerden en alttaki AMG mercedes deil :-P[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 20 June 2003 16:23 tarihinde değiştirilmiştir] haklsısın direk copy/paste yaptım, bakıp incelemedim fazla edit: şimdi bida baktımda son 2 resim amg değil =) [hline]G-power a.k.a gehena [Bu mesaj hella tarafından 20 June 2003 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 yeni clk'lar güzel ama son resimdeki clk yeni kasa bile değil galiba[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar