Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Tel in fiyatı oldukca ekonomik ve bunla ragmen Video oynatıcı (kayıt yok : p ) ses kaydı ,kızıl otesi , Polifonik m.,Java,Entegre kamera (yüksek kaliteli ) , 7mb. hafıza , dokunmatik ekran , Buyuk (yaklasık 3200 ın 2.3 katı fln ).. Kısacası cok güzel ve fiyatı 265 milyon :d[signature][hline]Herşey karanlıgın içindeydi..Aydınlık bile.. Karanlık hüküm sürüyordu Dünya'da..Ben Neden aydınlık olayım? --MURDER OF DARKNESS-- www.MurderOfDarkness.web.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bencede enteresan bi telefon kurcalamak lazim acaba pda gibi kullanabiliyomuyuz dokunmatik ekran tam anlamiyla kullanilabiliyo mu cunku fiyat fazla ucuz[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Valla dediklerin kullanılabiliyor..fiyat ucuz ama ekran süper[signature][hline]www.TeenLifes.web.tr.tc Gençler için kurulmuş yeni site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 aldın mı sen? benim korkum pek bi program desteğinin olmaması googleda şöyle bi arattım ama fazla bişi gelmedi reviewlere göre başarılı bi telefon[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Aldım... Dünyanın en iyi 93. telefonu..Tabi fiyatına fln da bakarsanız cok iyi.[signature][hline]www.TeenLifes.web.tr.tc Gençler için kurulmuş yeni site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 herhangi bi program yüklemeyi denedin mi? işletim sistemi symbian diil sanırım dimi? nerden ve ne kadara aldın bide? ciddi ciddi almayı düşlündüğüm için soruyorum ek düşüncelerinide yazarsan iyi olur :) teşkür[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Açıkcası program yüklemeyi denemedim..İşletim sistemi o değil ama emin değilim.. İzmirde 265 e aldım..[signature][hline]www.TeenLifes.web.tr.tc Gençler için kurulmuş yeni site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar