ameni Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bilgisayarımda firewire girişi var ve bu girişi kullanmak istiyorum fiyat/performans acısında iyi olan bi adsl modem için önerilerinizi bekliyorum tesekkürler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 firewire ne ki alevkablo?? wireless olabilirmi dicem ama wirelessin de girşi olmaz firmware dicem onnu hiç girişi olmaz ee ne ki o[signature][hline]açımm açç Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ethernet[signature][hline]Akvaryum Tutorial [i]Penth fan Imagine your life without me...+Miserable huh?.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 usb2.0'dan daha güçlü bir port sistemi fireware[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 daha güçlü ama nedense hiç rağbet görmüyor ev kullanıcısı alanında, yanılmıyorsam yani.[signature][hline]sanerixx, never change a winning nickname! msn => [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 firewire portlu adsl modem bilmiyorum ama anakartında ethernet vardır ethernetli bir tane al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Genellikle video düzenleme işleriyle uğraşanların (fazla miktarda veri aktarımı) kullandığı bir bağlantı firewire. Kameraları bağlıyorlar genelde firewiredan. Firewire ADSL modem ben duymadım açıkçası hatta üşenmedim Thomson'ın (Alcatel) sitesine baktım orada da bulamadım.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Adsl ile elde ettiğin veri neki fw ile bilgisayara aktaracaksın :) çok hoş valla[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ameni Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ok arkadaslar sagolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kam3r Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Abi senin bahsettiğin firewire camera baglantısı için kullanılan port ama modemde firewall desteği dersen zoom x5 iyi bu konuda veya harici bir firewall kartı al 3com olabilir veya cisco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 harici firewall kartı hmm çok enteresan[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar