se7en Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 arkadaslar dedıgım ıslemı yapabılmek ıcın bılgısayarda ozel olarak nelere ıhtıyacımız var bole bana adaptor tarzı falan bısıler soledıler[signature][hline]kaybetcek birşeyi olmayan insandan korkacaksın..!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kam3r Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Dazzle diye bir cihaz var bide adobe promier veya unlead gibi bir programa ihtiyacın var ben bunları kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 profesyonel cihazlar gözardı edersek, 1 adet video çalar, 1 adet televizyon kartı, 1 adet capture programı, 1 adet Nero Burning rom, 1 adet de yeterli derecede işlemcisi olan bilgisayar. (yeterli ne kadar yeterli bilemiyorum, dvd kalitesinde kayıt için hakkaten sıkı bir işlemci gerekebilir.)[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkMaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Çoğuna gerek my vivo lu Bir ekran kartı (video in -vide out)işini Görür Nero yu Kullanabilir yada Vcd to Dvd Bruner programını kullanabilirsin..[signature][hline]KontRolSüz GüÇ, Güç DeğiLdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar