Thadeus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Birkaç nikah töreni Özel bir wedding event Başka bir forumdan alıntıdır.. rapstar arkadaşımıza teşekkürler..[signature][hline] World: Beramus Nick: Darkling Job: Priest Race: Karus lvl: 61+
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 oha lan orclar çok leş durmuş. humanlar bariz the sims gibi duruyo zaten.[signature][hline]unholy ownz u
Hoodstar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 orc damatın üstündekiler çok süper durmuş ha mor mor[signature][hline]server=diez nick=_hahaGotcha_ Lvl=22 Irk=karus
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Tamam da nedir ki evlenmenin fonksiyonu?
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Arkadaki asass orc damada dalcak gibi görünüyor bi vurusta alir bence.. :)
Fightrance Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Eternalus, 16 Haziran 2005 12:38 tarihinde demiş ki: gelinliğin def. kaç ki? :D o an için 9999 dur bence.[signature][hline]Nick: Aietes Clan: Beramus(leader) Level: 45+ Race: Karus-Paper Mage Server: b1+b2+b3+b4+b5+b6+b7+b8+b9......... Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :)
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 battlepriest için beginner armorlar var ya onların bütün hepsini health mi cıkartıcam ? yardım edinnn[signature][hline]Hell Was Full So I Came Back..
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Simdi KE gelince bizim de boyle eventler olur.Simdiden aramak lazım.Arkadaşlar yeni programımız: Prensesim olur musun. Eli yuzu duzgun orc priest ya da ilerdeki dejenerasyondan korkmayan human female karakterler size sesleniyorum. prensiniz burda ya siz nerdesiniz :D[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
treadors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ben o bucur orc mage in elindeki asaa dan istiyorum:D[signature][hline]Nick:.......Treador......................Evelin LvL:........2X.............................30 Speciality:Assasin......................Mage Clan:......Clan of the Elites(leader)....Dark rebuplic Nation: Man-El Morad................Woman-El Morad
Öne çıkan mesajlar