tyran_tr Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 allah rızası için bi shard parası................[signature][hline]diez 5x sin
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Gereksiz topic acıp forumu kirletmeyelim lütfen bende desem allah rızası icin full chitin shell 2x rol amulet of dextrity elf belt 2x shard iyi olurmu?[signature][hline]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack [b]ABAZAN, 15 Haziran 2005 18:29 tarihinde demiş ki: Bende abazan oldugum için geçem attırıyodum bizim kız aradı da bi heycanlandım asıldım iyice sabunda taşıyo elimden vıcık ses geliyo kız dedi napıyosun bende dedim seni dusunerek 31 cekiyorum dedim kız kapattı pazartesi yanına gittim elimi omzuna koydum bunu yazan tosun okuyana kosun diyerekten beni elleme dedi :d
tyran_tr Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 pardon abi hemen tezgahı kaldırıyorum[signature][hline]diez 5x sin
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 LOL :D:D:D:D[signature][hline]Nick : Lively (Leader) Class : Priest (Paladin) Clan : The_Others Allies : The_Others² & The_Hunos Np : 24xxx Baş Düşman : CooLTanG Server : Ares
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Süper dialog Koptum gece gece. Sağolun gençler...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız (Alkol oranı Yüksek ateşle yaklaşma)
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ZAbıta GEliyo Kaçınnnn[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
sarus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 lol[signature][hline]Server : Diez Lvl:6x Job:Elemental Lord Name:Tina_Pierre Clan:UnReaLPk Bana ilk harfi e ile başlıyan 3 meyve söyleyebilirmisiniz ?
Öne çıkan mesajlar