bedo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 bence death metal denince bir numara!sizin sevdiğiniz ilgilendiğiniz bu tarz gruplar var mı?[signature][hline]Herkes düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür! Che Guevara
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Death Gore dan hoşlanmıorum... Cannibal Corpse ama bu türün en iyisi, hatta Jim Carreynin Ace Ventura adlı filminde çıkınca , hayvan gibi reklam oldu ve fazla sattılar :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Misafir Guest Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Death diyince aklına Cannibal mı geliyo?? Zuhaha bana Death diyince Aklıma Death ve Chuck Schuldiner geliyo.. buarada Cannibal'da çok sağlam grup çok severim ama Death'le kıyaslanamaz tabi:)[signature][hline]To Live is To Die
bedo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 cannibal coprse derim ben yine.zevkler ve renkler tartışılmaz normal olarak.senin düşüncene saygılıyımdır.[signature][hline]Herkes düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür! Che Guevara
Apprentice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 death metal gelince tabii ki akla ilk death gelir.Chuck keşke olmeseydi :([signature][hline]Alexi_Septimus, 24 Ekim 2004 18:45 tarihinde demiş ki: Küçük bir japon balığım vardı eskiden, süper c++ kodlardı.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Chuck'ı saygıyla anıyoruz...Zira death metal denince akla gelen ilk isim...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes...
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Hmm, gencligi bilgilendirelim. Madem ki cannibal corpse seven var,yazalim biseyler. Yine ayni ayarda, hatta ve hatta cannibal dan tanidigimiz corpsegrinder arkadasimizin ilk iki albumunde vokal yaptigi, death/grindy metal yapan monstrosity ye de bi goz atmak lazim. Pek sevmiyorum bu tur seyleri, ama yinede turunde kaliteli gruplardir.[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall
obacan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Death metal olup olomadından emin diğilim ama çok ağar bi metal , Slayer :)[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki: kız evi ; naz evi.. forum yeri ; gaz yeri. :D ------------Blind Guardian--------------
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 slayer thrash metal oluo :) Death iyince aklıma ilk başta Death, sonra Obituary ve Carcass ama melodic diosanız In Flamesin ilk halleri , Dark Tranquillity ve Archenemy hastasıyız :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Sevdiğim death metal grupları olmasına rağmen Cannibal Corpse bana müzikden çok, ininden çıkmış önünden yemeği alınmış ayı gibi geliyor... Başımı ağrıtıyor sadece...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 ahha death Gore un olayı da o zaten. cannibal corpse u ben de hiç bi zaman böle sanatsal açıdan dinleyemedim böle güldüm arada bi kaç melodiler falna hoşuma gitsede gore vocali çok komik gelio bana :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Dissection severim, Death severim, Carcass severim ama cannibal corpse bir şeye benzemiyor bence...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 cannibal corpse baya kötü müzik yapıyor bence.yani dinlemeye bile tahamül edemediğim çok nadir gruplardan biri heh.death metal diyincede death var işte direk süper.in flameste çok iyi melodik death olaraktan. [Bu mesaj EagleEye tarafından 15 Aralık 2004 09:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Meat hook sodomy şarkısını ındırdım, dınlıyorum. rezalet bir şarkı. diğerlerinide dinlemek lazım ama. diğer şarkılarda böyle ise dinlemeye gerek yok.[signature][hline]Deli333
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 oeh bu ne ya. vokaller kötü gibi. dum dum ,dan dan sürekli aynı bateri kafayı yedim ya. girişlerde kötü bir gitar sesimi diyim , cızırtımı diyim .[signature][hline]Deli333
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Obituary dinleyin gençler...[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
ucanadam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 bence opeth in ve therion un death metal şarkıları muhteşem özellike opeth in the funeral portrait şarkısı...[signature][hline]trgdy, 04 Kasım 2004 21:03 tarihinde demiş ki: cartmanı ne kadar seviyosunuz:hrr: Estel_Anorien, 04 Kasım 2004 23:58 tarihinde demiş ki: 3 kilo seviyorum.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Obituary öncesi Death'i hatmedin (:[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes...
ReBeL Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 cannible corpse , roots sarkisini cover yapmis. arada bir tok karnına dinleyin ömrünüz uzasın...[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: Mortis, 15 Aralık 2004 12:31 tarihinde demiş ki: Obituary dinleyin gençler... ilk sayfayı okudum kendi kendime ülen kimse Obituary yazmamış olmaz dedim 2. sayfayı bi açtım kapak oldu ;)[signature][hline]In Flames We Trust
Natural Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 canibaliyzm denen bir felsefeleri bilem vardır arkadaşların, zira türküyede canibaliyst bulmanız mümkün değildir. bunun dışında sağlam grind yaparlar,öküz gibi sertlerdir,hayvanlardır,danalardır,tarzın babalarındandırlar.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Fiercewind Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 hayvan dedektifinde de çıkmıştı cannibal :)[signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Ya televizyonda gördüm abidik kubidik bir dizide(şu yeni türeyen , şöle yapma bak Allah sana böle yapar tarzı) satanist bir abimize Cannibal Corpse tişörtü giydirmişler...Şimdi haber de olur o oğlunuz Cannibal Corpse dinliyorsa satanist olma ihtimali vardır diye...Dini bütün bir insan olduğum söylenemez ama Cannibal Corpse tişörtü giydim diye beni satanist yapan zihniyetin kökü kurusun diyorum , susuyorum :=/ Konuyu dağıttığım için de özür diliyorum...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes...
TheKingOfLoss Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ya dinleyeni seveni çok var eyvallah da ben cannibal corpse u morbid angel dan bile kötü buluyorum düşünün artık (taptaze polemik:)) ya cidden ikisini de sevmem ben ama ikisi de efsanedir bi lafım yok death dendiği zaman aklıma opeth gelir tabi ki soilwork gelir arch enemy gelir at the gates gelir gelir de gelir..evet isveççiyim biraz[signature][hline]the endless river..
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 özellikle Opeth gelmeli ki , Akerfeldt'in müzikal yeteneğini hiçkimsede göremedim şimdiye kadar...bir "In My Time Of Need" i kim yaptı şimdiye kadar aynı zamanda brutal vokal yapıp death metal tarzında beste yapan ? çok abes gelecek ama Death - Voice of the Soul belki örnek verilebilir , belki...Ki Üstad Chuck Schuldiner ölmeseydi yavaş yavaş çalışmalarını Control Denied'a kaydıracaktı ki , death metali en iyi onun icrat etmesine rağmen kendisi de sıkılmıştı ve melodik(daha melodik :)) çalışmalar yapmak istiyordu...falan fistan nerden nereye geldim yahu... Opeth dinleyin , dinletin...adamlar gelse de canlı kanlı görebilsek yauv...[signature][hline]chuck!
Öne çıkan mesajlar