helena Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Chiptech, 15 Haziran 2005 21:45 tarihinde demiş ki: dünyanın en iyi beyin cerrahı da bi türktü ya neydi adı unuttum ama. osman gazi yaşargil, dünyanın en iyi 7 nöroloğundan biri kabul edilir. mehmet özse en iyi kardiyologlardan biridir. oktay sinanoğluna gelince, kendisi ted(ankara) kolejini 17 yaşında bitirmiş, daha sonra amerikada üniversite eğtimi almaya gitmiştir. hatta M.I.T'ye ikinci dönem başlamış, ilk hafta girdiği sınavdan 100 almasıyla herkesi şoka uğratmış ve 3. sınıfa geçirilmiştir (yani 1,5 yılda bitrmiştir). IQ'sunun biçok ünlü bilimadamınınkinden çok daha yüksek olduğu bilinir. 26 yaşında profesör olarak batının (ve dünyanın) en genç profesörü ünvanını kazanmıştır ki normalde batı üniversitelerinde profesörlük ünvanı 40lı yaşlarda verilir. son yıllarda, türkçe ile ilgili çalışmaları ile dikkat çekmektedir kendisi. hatta boğaziçi gibi ingilizce eğitim veren üniversiteleri eleştirmiş ve yıldız teknik üniversitesinde bir süre çalışmıştır. şu an amerikada yaşamakta ve zaman zaman türkiyeye gelmektedir. (en son bu yıl kadir has üniversitesinde türkçe ve türk kültürü ile ilgili bir konferans vermişti)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 kendisi cok degerli bi insan bence sizi kiniyorum tavrinizdan dolayi. ama sahan in taklidi super komik olmus ozellikle `kahuu zebse mi meyvemi` olayi superdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 daha iyisi varmış :) http://forum.paticik.com/view.php?id=123798&p=1945464 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar