DarkMaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ya quest itemLarı toplarken mesela 10 istiyosa bidaha Oraya giremeyceğim için 15 20 tane toplaDım uyNağız ya sataCaz mmuhaha.. Nese baktım satılamaz diyo ama Eski quest itemlerı Satabiliyorum sora dedim Bari ihtiyacı olan Garibanlara Verelim traDede izin Vermiyo böyle 6-7 quest item kaldı Çantada bankAda almıyo Ulan üstüne para bile verecem atmak için Bunları Çantada Boş yer kalmadı bunları nasıl elDen çıkarabiliriz yada daha sonRa öteki quest itemLar gibi Satılırmı[signature][hline]KontRolSüz GüÇ, Güç DeğiLdir..
fereke Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 inventory ne al sag alttaki kırmızı yere surukle bırak puffff :)[signature][hline]ehven-i şer, şerdir.
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Burn them all ![signature][hline]Hell Was Full So I Came Back..
DarkMaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Yok ya satim ben Bunları mauhaha yazık iyi parA eder sağ aLttaki yere sürüKleyinCe yok olurMu diyosunuz curSed scrool kullanıp yakabilsem keşke heuhe[signature][hline]KontRolSüz GüÇ, Güç DeğiLdir..
DarkMaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Hala aÇık bir cevap alamadım bi Yrdm edin bea hadi Ayrıyetten şu nickin yanınDaki saçma Balonu Çekin neo oyLe eha[signature][hline]KontRolSüz GüÇ, Güç DeğiLdir..
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Parçala işte yaa sağ alttaki yerde offffff[signature][hline]Hell Was Full So I Came Back..
DarkMaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 tamam tamam ParçaLıcam barmayın :)[signature][hline]KontRolSüz GüÇ, Güç DeğiLdir..
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 nickin yanındaki balon yeni kayıt oldugunu gösteriyo. o quest itemlarıda satamazsın ,satılanlarda para etmez.[signature][hline]unholy ownz u
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Bufferlık güzelmiş bea[signature][hline]Hell Was Full So I Came Back..
DarkMaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Olurmu öyle Şey ya ben kaç Tane quest item Sattım Ztn görmüşünDür pazarDa hekez Barıyo Quest item var die Nasıl satılmıyo..Benim bildiğim questlerle işin Bitip belli Bi level aralığı geçtikten sonRa sayılıYor ama o aralık Nea? 2. si Onlar Satılmasa adam niYe bana isTediği sayıdAn Fazla toplatsın bi anlamı yoq..Balonu biliyomda çekin Dedim sadece :P[signature][hline]KontRolSüz GüÇ, Güç DeğiLdir..
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Gothic_Angel, 16 Haziran 2005 15:24 tarihinde demiş ki: Bufferlık güzelmiş bea Ne zaman kötü birşeyi önerdiğimi gördün? :-)[signature][hline]Nick : Lively (Leader) Class : Priest (Paladin) Clan : The_Others Allies : The_Others² & The_Hunos Np : 24xxx Baş Düşman : CooLTanG Server : Ares
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: DarkMaster, 16 Haziran 2005 15:31 tarihinde demiş ki: Olurmu öyle Şey ya ben kaç Tane quest item Sattım Ztn görmüşünDür pazarDa hekez Barıyo Quest item var die Nasıl satılmıyo..Benim bildiğim questlerle işin Bitip belli Bi level aralığı geçtikten sonRa sayılıYor ama o aralık Nea? 2. si Onlar Satılmasa adam niYe bana isTediği sayıdAn Fazla toplatsın bi anlamı yoq..Balonu biliyomda çekin Dedim sadece :P Bazı quest itemler satılır bazıları satılmaz. Wang of wolfman, reconnaissance report, key of brain, (yanlış hatırlamıyorsam) bulture horn gibi itemler ne satılır ne trade edilir. Sen başka bir quest item satmışsındır...[signature][hline]Nick : Lively (Leader) Class : Priest (Paladin) Clan : The_Others Allies : The_Others² & The_Hunos Np : 24xxx Baş Düşman : CooLTanG Server : Ares
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Fatihe öpücük (k) (MsnDe böyle :))[signature][hline]Hell Was Full So I Came Back..
DarkMaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 MantıkLı aslında bakın parçalıYorum ondan sonra Aa onlar Satılıyodu! Aman biz Yanlış Etmişiz! Özür dilerim sana 10m Versek beni affedermisini gibi şeyLer söylemeyin euhau Aslında 10m olayını düşüNebilirim :)[signature][hline]KontRolSüz GüÇ, Güç DeğiLdir..
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Ya pirelli sus len: D[signature][hline]Hell Was Full So I Came Back..
DarkMaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Tamam Tamam susTum puhaha :P[signature][hline]KontRolSüz GüÇ, Güç DeğiLdir..
Öne çıkan mesajlar