hired_gun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 şimdi olay şöyle , taşinma , badan boya derken , dolap of holding in içinde oole tozlanmiş bi sürü kitap buldum , ben kullanmıyorum artik , yazik o yüzden hepsini birden tercihen 1 kişiye ( parça parça uğraştirmayin keza ucuza saticam ) satmak istemekteyim . hem alan faydalansin hemde ben yer açayim odada .. [hline] Darksun Setting : Dm's Screen - orijinal Darksun Setting : Mystery of the Ancient's - fotokopi - 0$ Darksun Setting : The Age of Heroes - fotokopi - 0$ Darksun Setting : The wanderer's chronicle - fotokopi - 0$ Darksun Setting : The Way of The Psionicist - fotokopi - 0$ Dragonlance Setting : Tales of the lance - fotokopi - 0$ Dragonlance Setting : The world Atlas - fotokopi - 0$ Dragonlance Setting :MAP Ansalon - Renkli fotokopi - Dungeon Master's guide - orjinal - 25$ Forgotten Realm's setting : A Grand Tour of the realms - fotokopi - 0$ Forgotten Realm's setting : Running The realm's - fotokopi - 0$ Forgotten Realm's setting : Shadowdale - fotokopi - 0$ Greyhawk Setting : player's guide - orijinal - 15$ Greyhawk Setting : the adventure begins - orijinal - 20$ Greyhawk Setting : the adventure maps - orijinal - PlaneScape Setting : A guide to the Ethjeral plane - fotokopi - 0 $ PlaneScape Setting : DM's screen - orijinal - PlaneScape Setting : Map Acheron - Renkli fotokopi - PlaneScape Setting : Map Arcadia - Renkli fotokopi - PlaneScape Setting : Map Baator - Renkli fotokopi - PlaneScape Setting : Map Mechanus - Renkli fotokopi - PlaneScape Setting : Map Mount celestia - Renkli fotokopi - PlaneScape Setting : MAP Outland's - Renkli fotokopi - PlaneScape Setting : planes of law : baator - fotokopi - 0 $ PlaneScape Setting : planes of law : player's guide to law - fotokopi - 0 $ PlaneScape Setting : the eternal boundary (adventure) - orjinal - 10 $ Player's option : Combat and Tactics - fotokopi - 0$ Ravenloft Setting : Van Richten's guide to the gosts - orijinal - 10$ the complete book of humanoid's - orjinal - 20$ the complete fighters handbook - orjinal - 20$ the complete ninja's handbook - fotokopi - 0$ the complete priests handbook - orjinal - 20$ the complete psionists handbook - orjinal - 20$ the complete Thief's handbook - fotokopi - 0$ the complete Wizard's handbook - fotokopi - 0$ Tome Of Magic - orjinal - 20$ Hepsine Ek olarak FRP&MAGIC dergisinin , 1-2-4-5-6-7-10-12-15-16-17-18-19ncu sayilari [hline] EVET tüm liste budur Hepsi "gözüm gibi baktim" hal ve durumundadir haritalar A1 ve hatta A0 dan büyüktür kitaplarin tamami 2nd editiondur , ayrica fotokopilerin yaninda 0$ yazio olsa bile bel bükecek bi maliyeti olmuştur zamaninda keza kendileri ısısal ciltli ve renkli kapaklidir , hepsi için total 150 YTL gibi bi fiyat var kafamda (ee yaz okulu parasi cebe kaçti da ) pazarlik yapabilirim ... almak isteyen PM atsın ben cep teli vereyim elden teslim edeyim bi koli içinde ( kadikoy olsa şukella olur , olmadi beşiktaşa kadar vapurla geçerim )[signature][hline]*Animelist.xls *Proud member of RELAXOLOGY *RELAXOLOGY @ GARAJ.ORG [Bu mesaj hired_gun tarafından 13 Haziran 2005 15:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 eee upluyorum ... ve parça parça satabileceğimi de belirtiyorum .. ayrica illede %100 nakit olacak diye bişi yok takas ve benzeri önerilere de açığım , elden çıksın istiyorum çünkü benim artık cidden işime yaaramiyor hiç biri , kullanmıyorum ...[signature][hline]*Animelist.xls *Proud member of RELAXOLOGY *RELAXOLOGY @ GARAJ.ORG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bende eksik olan frp&magic dergileri vardı 3-5 tane, onlara bugün içinde bir bakayım haniglleri eksikse, sende olanları alayım :) izmirdeyim ben kargosunu felan ben öcicem tabiki, zate mng kargo var 20 metre ötesinde evin :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair [Bu mesaj Norak tarafından 15 Haziran 2005 15:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hmm ok frp&magic lerin 2-10-12-15-16-17-18-19. sayıları alıyorum, bana pmden bi fiyat bide hesapnosu pls :) (işbank varsa daha iyi)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Dragonlance ile ilgili şeyleri alırım fotokopidir haritadır. Nasıl ulaşıcam sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 uptan hemen sonra bir arkadaşımız hepsini birden almak istediğini soyledi , ve konuştuk anlaştik .. şimdilik ona rezerve gibi hepsi birden .. bi terslik olmazsa da ona gidio hepsi ... ilginize cidden teşekkurler , eger bişeyler olur ise , gelişmeleri haber veririm ... saygılar sunar küçüklerin gözlerinden , büyüklerin ellerinden öperim / 1 yazi da cıvımasam ciddi kalsam olmuyo ... :D[signature][hline]*Animelist.xls *Proud member of RELAXOLOGY *RELAXOLOGY @ GARAJ.ORG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar