LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Ses kartımda sorun olup olmadığını nasıl anlarım ?Pcmde performans düşüklüğü var ve ses kartından şüpheleniyorum.Ses kartımın performansı düşürmediğini nasıl anlayabilirim ? Sağolun.[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kam3r Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Marka model nedir urunun sitesinde diagnostics testi olabilir yada başka bir pc ye tak ondada sorun yapıyorsa arızalıdır yani veya bir arkadasından ses kartı al kendi pc ne tak prf dusuklugu yoksa bolede anlıya bilirsin yapbişiler işte veya start-run-dxdiag tan sound bolumunde test yapabilirsin benim aklıma gelenler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 C-Media AC97 Audio Device, Biosta AC97 diye bişi gördüm , bU AC97 yi kapasam nolur ?[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Ac97 dediğin on board ses kartı olması lazım. Eğer on board ses kartını kullanmıyorsan kapat. Ama sanırım onu kullanıyorsun kapatma :) [signature][hline]swift,silent,deadly mercenary [Bu mesaj huntercik tarafından 16 Haziran 2005 13:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar