Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Hangi migrosta bu toyz bilmemneleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 abi bak bende taaa nezaman aldım oyunu ama arkadas sayesinde ispanyadan turkiyede 1 gunde tuketiliyo ve bende izmirde oturuyorum kipa bimeks de falan satılıyorda oralara bkatın mı butun dnr lar falan bne buralarda bulamamıstım nisan 14 de mişlerdi bidahaki sefere dayanamayıp ispanyadan alınmıştı. bence sipariş ver daha ii netten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Quadrophenia, 14 Haziran 2005 23:04 tarihinde demiş ki: Hangi migrosta bu toyz bilmemneleri? balçovadaki migrosda gelceini pek sanmıom ama agora balçovadaki toyz şeysi bu h.sonu gelcek dedi[signature][hline]misanthropehus The_Others Clan Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 DnR lardan umudu kestim ben artik, int sitesinde stoklarda bitti yaziyor. Toyz dan bakacagiz o zaman, agora'dan. Para olsa hemen alacaktim ama nerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ben ne zamandır para cebimde dolaşıom gördüğüm anda alcam diye ama bende şansızlık varya hep sonuncuyu dün sattık gibi laflarla karşılaşıom:( ama neyse bu cuma kesin elime geçio tanıdık vasıtasıyla:D[signature][hline]misanthropehus The_Others Clan Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 19 Mayıs zamanı Antalya'ya gitmiştim, Migros D&R ve Işıklar Joystore a bakmıştım yoktu. Şu aralar Antalya'da var mı wow? Varsa nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 eve daha yeni geldim balçova agora toyz şeysinden aldım şu an orda var[signature][hline]misanthropehus The_Others Clan Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silverpain Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 HOLEY ARTIK YANNIZ TAKILMICAM WOW DA EKURİ GELDİ BANA :d[signature][hline]Nick:Silverpain Server:Ares Clan:The_Others² Class:Warrior Race:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 elimizde olmayan nedenlerden dolayı yaşattığımız gecikme için özür dileriz...ehuhuah sen şu updateleri çek cd ye de gel bakiim bize:D[signature][hline]misanthropehus The_Others Clan Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Tam sendit.com'dan aliyordum, 3. asamadaydim ki Toyzz'dan telefon geldi; "WoW gelmistir, sizin icin ayiriyorum 1 adet" diye. Hemen apar topar Alsancak'tan ciktim yola ve biraz once Balcova Agora Toyzz'dan aldim. CBT'e ilk girisimdeki gibi heyecanliyim. :P Enteresandir ki su anda cd-key'i ariyorum haril haril ama bulamadim, nerde bu yaws? //Edit: Buldum..(Aramaya inanmak!) :-)[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] [Bu mesaj Crane tarafından 15 Haziran 2005 22:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ya abicim sendit te 60 milyon gözüküyo shipping ne kadar girer bilmiyorum ama ankarada niye 100 melyon yani hadi dedim senditten 20 milyon shipping gelse etti 80 anlayamıyorum:P[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Crane, 15 Haziran 2005 22:33 tarihinde demiş ki: Tam sendit.com'dan aliyordum, 3. asamadaydim ki Toyzz'dan telefon geldi; "WoW gelmistir, sizin icin ayiriyorum 1 adet" diye. Hemen apar topar Alsancak'tan ciktim yola ve biraz once Balcova Agora Toyzz'dan aldim. CBT'e ilk girisimdeki gibi heyecanliyim. :P Enteresandir ki su anda cd-key'i ariyorum haril haril ama bulamadim, nerde bu yaws? //Edit: Buldum..(Aramaya inanmak!) :-) ehuha desene ikimizde aynı şekilde almışız:D[signature][hline]the old hero's name was: misanthropehus clan was: The_Others Clan class was: Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Sendit te shipping dahil 65 milyon civarı bişi. Kartım aktive olsun bende sipariş edicem walla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Agora alisveris merkezine nasil gidilir acaba? Bornova dayim ben ona göre bi söyleyin lütfen. Bitirmeyin ha wow lari orda yarin gidicem. :) Çabuk cevap lütfen. Edit : Kaç tane kalmisti gözüne çarpan var mi söleyin bakem. [Bu mesaj Quadrophenia tarafından 16 Haziran 2005 00:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Gereksiz bir acil oynama istegi yuzunden 100 milyona aldim. Mutlu muyum? Mutluyum! Oneriyor muyum? Hayir! :-) // Bu arada sendt.com'da sorun vardi bu gun, Zone1'de olmamiza ragmen postage price £2.60 gorunuyordu.Mail attim ama 5dk gecmeden dedigim gibi Toyzz'dan telefon geldi. Simdi belki "yuh ulan, gidip 100 milyona WoW alion da oradaki £1.10'un lafini mi edion!" diyebilirsiniz ama...[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Agora nin adresini yazarsan bide lütfen ? :) Bornova dan tarif ederek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bornova metro ile konağa git ordan narlıdere-güzelbahçe-sahilevleri-siteler-inciraltı-2.inönü otobüslerinden birine bin.otobüste birilerine sor mutlaka bilirler.pardom msjı geç gördüm ee wow oynuodum:D[signature][hline]the old hero's name was: misanthropehus clan was: The_Others Clan class was: Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandra Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: anil_selam, 15 Haziran 2005 23:06 tarihinde demiş ki: ya abicim sendit te 60 milyon gözüküyo shipping ne kadar girer bilmiyorum ama ankarada niye 100 melyon yani hadi dedim senditten 20 milyon shipping gelse etti 80 anlayamıyorum:P kara borsa : ) istiyosan alma, alcak biri cikar hesabi : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci - emekli Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: misanthropehus, 16 Haziran 2005 03:40 tarihinde demiş ki: bornova metro ile konağa git ordan narlıdere-güzelbahçe-sahilevleri-siteler-inciraltı-2.inönü otobüslerinden birine bin.otobüste birilerine sor mutlaka bilirler.pardom msjı geç gördüm ee wow oynuodum:D Tamam sorun degil :). Gideyim de alayim bari kaldiysa. [Bu mesaj Quadrophenia tarafından 16 Haziran 2005 09:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Quadrophenia, 16 Haziran 2005 09:41 tarihinde demiş ki: said: misanthropehus, 16 Haziran 2005 03:40 tarihinde demiş ki: bornova metro ile konağa git ordan narlıdere-güzelbahçe-sahilevleri-siteler-inciraltı-2.inönü otobüslerinden birine bin.otobüste birilerine sor mutlaka bilirler.pardom msjı geç gördüm ee wow oynuodum:D Tamam sorun degil :). Gideyim de alayim bari kaldiysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Antalya? Bilen var mı Antalya'da olup olmadığını? İzmir'de Karşıyaka'ya yakın bir yerde satılıyor mu? Yoksa internet üzerinden mi satın alsam? İngilizce kitapçık nasıl? Anlaşılabilir mi? Pöfff!!! Neden Eğidir'e gelmedi sanki şu WoW(Sanki Isparta'ya geldi de...)[signature][hline]Pazar günü ÖSS'ye girecek herkese başarılar... (Gerçi ÖSS girecek ama :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 antalya ile ilgili bu başlıkta msj vardı ilk sayfalara bak sanırım.karşıyakayı bilmiom ama d&r da yok karşıyakada[signature][hline]the old hero's name was: misanthropehus clan was: The_Others Clan class was: Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar