Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Birkac gündür ilk defa yayinda degilim topici acmak bana kismet oldu. Hadi hayirlisi. Ikiyol süfer caliyor simdi.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 kaçta bırakacak[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i]
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Nukem gelsin diye bekliyorum.Umarim guzel yapar programi..[hline]tHe Original fi$h®
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 beni direk attiniz aradan falla :P Neyse canim benim programim yoktu zaten bu saatlerde. ama Burdan anonsturayim cuma, c.tesi ve pzr. yayinda soracagim sorulari bilenlere ben cd yapip yolluyorum ya da elden teslim ediyorum. Cuma, c.tesi ve pazar günü berk in yayin saatlerinide tatile gittigi için ben aldim ( daha dogrusu bana birakti.)[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Nukeeemmm...Oldurdun cidden bizi..[hline]tHe Original fi$h®
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Adam "iigIl ay"a "egIl ey" dedi ya.. :)[hline]tHe Original fi$h®
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Abi cok basit..Spermken zeka gerekmiyor.Sadece cevik ve hizli olacaksin :) Ama hayatta bunlar yeterli degil :)[hline]tHe Original fi$h®
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 olsun itşe vardır sende bişiler[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i]
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Cami avlusuna gitme.E-5'e cik...[hline]tHe Original fi$h®
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Merak meselesi degil..Bunye meselesi. :)[hline]tHe Original fi$h®
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Ayrica benim valla yerim rahat, cebim rahat, karnim tok..Oyle atraksiyonlara ihtiyacim yok. (Ahanda kafiye budur :))[hline]tHe Original fi$h®
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: -Wissy, 20 June 2003 03:12 tarihinde demiş ki: Ayrica benim valla yerim rahat, cebim rahat, karnim tok..Oyle atraksiyonlara ihtiyacim yok. (Ahanda kafiye budur :))[hline]tHe Original fi$h® iyi o zaman takıl yerinde bak keyfine[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] [Bu mesaj Prawler tarafından 20 June 2003 03:14 tarihinde değiştirilmiştir]
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Oyle oluyor zaten.[hline]tHe Original fi$h®
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 peki[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i]
athea Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 gunaydin, yayindayim dun huysuz, kil, sirret ve agresif bi insan oldugum icin radyo aklima bile gelmedi, bugun is basindayiz efenim[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie!
Llama Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Estel_Anorien ne zaman yayına gırcen[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 hadi demiyim :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar [Bu mesaj Sly-One tarafından 20 June 2003 11:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 bugün berkin saatinde ben yayina girecegim. Yarin ve pazar için de geçerli bu.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin
athea Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 patron olmanin dayanilmaz hafifligi icerisinde, ogleden sonra yayin yapmayacagimi bildirmek isterim bikac mesaj yukardaki ruh halinden ciktigimda gorusuruz[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie!
Berk Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Ylaan olum estel ne sen giriyomuşsun bizö lemdik daha =) Pazar girebilrisin ama hata bugüncde gir dürümler ağarlık yaptı daha bi odlu işimde var =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist
riglous Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 saat 17 deki programıma gelemeyeceğim, format'tan dolayı abartı karıştı ortalık... idare ederseniz sevinirim.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Su anda yayin bos bir dj girsin arkadaşlar.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin
Berk Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Bilim bakalım kim girdi ya ne zman açsam da boş bu radyo =)=[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist
Llama Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 berk devam et olum damardan[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Birazdan ben giriyorum yayina istek ve çıstak yayını olacak. Eglenicez coşucaz isteyeceksiniz çalacam.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin
Öne çıkan mesajlar