Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karneleriniz nasıl gelecek ?

karabocek

Öne çıkan mesajlar

6 kırık var babam her ne kadar boş ver olm desede çok büyük bi tepki bekliyorum...işin kötü tarafı öss yi kazanamazsam daha o zamandan belliydi dedirtecek kozlar veriyorum eline..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk defa karne alacagım için heyecanlı falan degilim. arakdasım aradı demin. "yarın geliyo musun" dedi. "noldu nereye" dedim. "karneye" diyince ne karnesi yaa diyesim geldi. ah öss ah.

zayfım gelmicek tahminen. öğretmenler puştluk yapmassa tabi. (bu imkansız aslında :))[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[
Sosyal ağlarda paylaş

benim 5 tane geliyo..ne yapcam acaba.. ama ben her ihtimale göre gene de kapının önünde bi ambulans bulundurmayı düşünüyorum...beni arayanlar acilden bulabilir..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Sosyal ağlarda paylaş

benim hesapta hiç 1im yok ama coğrafya 1 gelebilir o kadar.. zor zor dedikleri lise1i de böylece atlatmanın mutluluğu içerisindeyim :)

bu arada bi tane 1imiz olursa sınava mı girmemiz gerekiyo veya sorumlu mu geçiyoruz[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Pentheselia'lar banlanmasın.. (abarttık mı ne)
Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
shapshal, 09 Haziran 2005 23:11 tarihinde demiş ki:
benim hesapta hiç 1im yok ama coğrafya 1 gelebilir o kadar.. zor zor dedikleri lise1i de böylece atlatmanın mutluluğu içerisindeyim :)

bu arada bi tane 1imiz olursa sınava mı girmemiz gerekiyo veya sorumlu mu geçiyoruz

2.dönem 1 gelirse sınava girmek zorundasın çnkü geçen sene öle olmustu bana matematikten kalmıştım ortalama yükseltme sınavına girmek zorunda kalmıştım ve verememiştim. eger girmessen sorumlu geçiyosun seneye vermen gerekir..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Sosyal ağlarda paylaş

1. dönemden 20 gün geçyazıldım (gayri resmi) + 18 gün devamsızlık= 8 zayıf :)

2. dönem ise 1,5 devamsızlık okulun son günlerine doğru 10 gün rapor = 1 zayıf = sınıfı geçer = Zuhuhauhuha :D[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
[b]>>>X+ Projéct web design<<<
Sosyal ağlarda paylaş

"Doğrudan veya yıl sonu başarı ortalaması ile sınıfını geçemeyen öğrencilerden alt sınıflardaki sorumlu olduğu dersler de dahil, başarısız olduğu ders sayısı en fazla iki olanlar bir üst sınıfa devam ederler. Alt sınıftaki dersler de dahil, ikiden fazla sorumlu dersi bulunanlar başarısız sayılırlar."

Buna göre sorumluluğum olmuo. Zaten ortalamam 4e çok yakın hatta 4 bile olabilir emin diilim.[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Pentheselia'lar banlanmasın.. (abarttık mı ne)
Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...