somebody Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Arkadaşlar herkes bildiği Beşiktaş şarkılarını marşlarını Beşiktaşla ilgili edebi eserleri buraya yazsın paylaşalım...Ben başlatıyorum. Sampiyon Besiktas'im Ne istersen iste benden Istersen donatalim dört bir yani bayraklarla Istersen çinlatalim dört bir yani sarkilarla Istersen eglenelim davullarla zurnalarla ........... 1903'de dogdu bu renkler Taparçasina sevdi bu kalpler Seni sevmekle çok hakliyiz Sonuna kadar Besiktas'liyiz **** Besiktas'im benim Biricik sevgilim Söyle senden baska kimim var benim Seninle aglarim Seninle gülerim Söyle senden baska kimim var benim[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Yalanmis anladim baska sevgiler En tatli sevgiler sendeymis meger Sampiyon olmadan ölürsem eger Kefenim siyahla beyaz olsun *** Neyleyim cebimdeki milyonlari Sen sampiyon olmayinca Bazen sevinç bazen keder Senin sevgin ömre bedel *** Sözverin sözverin Gelin bize sözverin 7 den 70 e camiaya sözverin Fener'i Cim Bom'u Trabzon'u yenelim O zaman öl deyin ölmeyeni dövelim *** Beraber yürüdük biz bu yollarda Beraber islandik yagan yagmurda Simdi sira geldi sampiyonluga Haydi bastir sanli Kara Kartal'im *** Karasina akina Besiktas'im yoluna Bin can feda senin ugruna Gel dedin de gelmedik mi Sev dedin de sevmedik mi Öl dedin de ölmedik mi Besiktas[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Besiktas diyerek sana yüz vurduk Siyahin yanina beyazi koyduk Yillardan beridir hep senin olduk Besiktas sen bizim her seyimizsin **** Beyaz beyaz bembeyaz Rengimiz siyah beyaz Sampiyon ol Besiktas Gücünü goster biraz Siyah beyaz renginle Uç uçabildigince Yuksel taa arsa kadar Ey Sanli Kara Kartal Ne Cim Bom Bom efesi Ne Kanarya kahpesi Inletiyor her yeri Sampiyon Kartal sesi **** Gel Fener'im, gel Fener'im, bitsin bu hasret Feyyaz, Sergen, Sifo Mehmet gollere hasret Sami Yen'de, Kadiköy'de, Dolmabahçe'de Besiktas'im dalga geçer Fenerbahçe ile her yerde[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Fenerliyim ama, Ekinler dize kadar'ın mp3 üne saygı duyuyorum nasıl bir sabırdır onu yazmak ve söylemek[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 .. .... ...... mısın ? sen ne biçim delikanlısın ? diye nakaratı vardı.. :) ben de okumuştum onu. inanılmaz hakikaten.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) [Bu mesaj somebody tarafından 14 Haziran 2005 01:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 herkesin beşiktaşlı olmasından değil beşiktaşa olan sevgisinden öyle yazmış, o kadar kıskanıyorsan fizban değil fizbanımız yazarız olur biter üzülme o kadar hehe :D[signature][hline]comand falied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Aaaa benım en cok sewdıgımı yazmamıssınız olur mu..? Senınle ağladık senle gulduk biz Sevdamız ugruna canlar verdık bız Siyahım zindan olsun beyaz aydınlık Herkese nasip olmaz beşiktaşlılık...[signature][hline]The Night is Long The Music is Strong The DJ is Here..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bir de son zamanlarda bu var Beşiktaşım, dünyam sensin hayat sensin herşey sensin Gelecekse tüm acılar, biz razıyız senden gelsin Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin... bu da tribunlerde son zamanlarda sıkça söyleniyor...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 beşiktaşımızın şarkılarının beşiktaşın şarkıları olması beni fizbanımızın şarkılarını yazmaya teşvik ediyor vallahi. :P[signature][hline]comand falied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar