Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Droid Enginarlığı ve başka sorular

kadavra

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşalr ben droid yapmak istiyorum.Gerekli malzemer satılıyorda bizmi alacağız?Kazıpmı çıkartacağız?Bun için minig gibi bir skill falan gerekiyor mu?Oyuna başlamadım ama mal mal dolaşmak istemiyorum.Oyun içinde sorulara cevap verebilecek npcler var mı?Nasıl olacak anlatmanız mümkün mü şu enginarlığı
Sosyal ağlarda paylaş

off senin işin zor artisan olarak başla training de sana öğretirler
daha bişe bilmeden anlatmakla olacak iş değil(sanırım yani)(ama öle olması gerek[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF

Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Sosyal ağlarda paylaş

dostum bi kere ilk olarak artisan skilli alicaksin.sonra survey toollar war malzemeleri gezegen ustunde tarayarak nerde ne oranda oldugunu bulmana yariyor.diyelim iyi oranda bi yerde buldun.orada istersen kendin cikarabilirsin ama tabiki kendin cikarmaya kalkarsan cok az cıkarırsın aynı zamanda cok uzun surer adam gibi malzeme cıkarmak.onun yerine harvester diye senin yerine malzeme cikaran aletler war.onlardan dikersin oraya,icine parasini yatirirsin,2-3 gunde bir veya istedigin zaman gider kontrol edersin.o aletler senin yerine cikarir yani.sen baska islere bakarsin.
sonra droid olarak,star wars filmlerinde gordugun cogu droidi yapabiliyosun.R2,probot,seeker droid,C3po tipi droidler...
bunlarin hepsini yapabiliyosun tabi dahasi war.simdilik bu kadar bilgi yeter sana oyuna girince zaten ogrenirsin[signature][hline]Nexodus Volex-Eclipse
İmperial Army Commander
Long Live Empire!
Sosyal ağlarda paylaş

yaklasık bi 4-5 ay kadar Droid Eng olarak oynadım..

Tavsiye etmem yani sabit müşteri bulamazsan işin çok zor sadece BH droid fm satarsın.. veya satardın şuan noooldu JTL ile faln pek ni nilgim yok sanırım repair robotları falan çıkmış iyi iş görebilir :)[signature][hline]SWG: <> Eclipse (Retired)
-------------------------------------
WoW: <> Bladefist
Sosyal ağlarda paylaş

BABA sana benden büyük tavsiye...
MArksman master-Carbineer master ve pistoleer master yap...
İlk çıkan respec ile bırak droid engineer olayini Weaponsmith bile olursun....Sonra da Arrakayd(ole bi ismi vardı)falan üret bide o entertainer için köpük çıkaranlardan üret başka bi droid bana göre pek satılmıyo.Aaaah ah eskiden doctor ide bişi vardı doctorlara droid yapılırdı...Malzemeyi ise ilk başlarda coronette bulursun sonra ctrl-V den Vendor dan arat heryeri dolaş malzeme al.
Ama en önemlisi iyi arkadaşlar bul SPONSOR kazan yoksa işin zor
BH'ı Bayrog Zar(respec saolsun)

[Bu mesaj Bayrog tarafından 16 Haziran 2005 09:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...