Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 çoğu filimde felan geçmişti bu dörtlük.. Sseviyorum ama kimi (diye başlıyo sanırım) En tatlı birisini(burada böyle sanırım...) N i devamını bilemiyorum yada şiir yanlış acil lazım bu şiir lütfen yardım![signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki: Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 İ'li olanı ilk harflere bak ya da onun gibi bişey..N'li olanı hatırlamıyorum.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Seviyorum ama kimi ? En tatlı birisini... Neden yapmıyorsun aşureden iki tabak ? İlk harflere bak oldu oldu :P arıyorum , bulunca yazıcam...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 euhe aztokriş(bölemidi la)şiirlerde ki ilk harflere bak yönlendirmesine bayılıyorum :) y a ğ m u r buna ne yazılabilir acaba :)[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam a.k.a Lykastos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Seviyorum ama kimi En tatli birisini Nasıl anlatsam bilemiyorum İlk harflere baksana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 orası "nasıl anlatsam sana" olacak ;)[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: gokhaan, 16 Haziran 2005 08:19 tarihinde demiş ki: Seviyorum ama kimi En tatli birisini Nasıl anlatsam sana İlk harflere baksana oldumu şimdi?? :D Sindi oldu herhal :D u len ne dörtlükmüş ya amma kastık kendimizi :D [Bu mesaj gokhaan tarafından 16 Haziran 2005 08:37 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj gokhaan tarafından 16 Haziran 2005 08:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 abi "bilemiyorum" u sil ordan , tam oluyo :D hem bak kafiye de oluyo di mi :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar