helena Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 irade meselesi[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 saçmalık yaptığın[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 birakma ben birakmayi denedim hayatin anlami olmuyor o kadar diyim iç neden birakicanki zaten 60 yasından sonra yasasan ne olucak torunlarinimi sevicen benim hayata bakisim bu valla[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 diğer insanları da düşüncelerinle zehirleme bari ;) sigarayı hayatın anlamı yapmayın , daha değerli şeyleriniz var onun yerine...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Puro ?[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 gibi ;9[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 aslında şöyle de bir durum var: sigara dediğimiz meret tatsız tuzsuz odun gibi birşey, işte bu yüzden her gün bi kaç paket içip de hem sağlığına zarar verip hem de zevk almamak yerine arad pipo, puro, nargile fln için, hem zevk alın hem de bunları her an elinizin altında bulundurmadığınızdan (gerçi ben eve nargile alıyorum bu ay =D) sigara kadar zarar görmeyin.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Niye canım, ben çok içmiyorum ama içerken zevk alarak içiyorum..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 eğer günde bi kaç paket bitiriyosan bu artık alışkanlıktan içtiğn anlamına gelir. sinirlenir içersin, sevinir içersin, sıkılır içersin, ortam olur içersin, vs. sen daha kirlet bakalım ciğerlerini =/[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 günde bir paket bile fazla aslında... kendimi örnek vereyim ; en fazla 2 günde bir 4-5 tane içiyorum...hem ciğerleri aşırı harap etmiyorum hem de içerken zevkli oluyor...tabii şu ÖSS geçsin bırakmayı düşünüyorum ciddi ciddi :)[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estella Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ehuh ama o bahaneler yalan yok öss bitsin bırakıorm yeni yılda bırkıcam gibi :)[signature][hline]it feels good to know you are mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 her iddiaya girerim bırakıcam valla :D[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estella Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 heuhe 5 gün sora görürüm ben seni bi kere öss çıkışı bi tane yakmak lazm:)[signature][hline]it feels good to know you are mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ÖSS bi dahaki sene benim :P zaten o yüzden bırakıcam diyorum ya , seneye kadar fikir değiştiririm :P ama yok harbiden bırakıcam...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 cehhennemin dibine kadar öle göüzküyoo..y abende kronik astım var.. siagra dumanında deli krize giriyorum..o yüzden sigara içenleri ayakta kınıyorum....[signature][hline]sensei.....shirio dojo....ben bir küçük samurayım... arkadaşlar nickim değişiti the_guerilla evrim geçirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 çok yaşayınca nooluyor ya salla.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estella Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 heh :D dimi ama 60 olcam da nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: helena, 15 Haziran 2005 09:41 tarihinde demiş ki: (gerçi ben eve nargile alıyorum bu ay =D) sigara kadar zarar görmeyin. nargile sigaradan daha zararli bir sey ama buna ne diyeceksin ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estella Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 evet eveet bak bunu unuttum sölemeyi nargile daha zararlı[signature][hline]it feels good to know you are mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Estella, 15 Haziran 2005 13:49 tarihinde demiş ki: heh :D dimi ama 60 olcam da nolcak az yasamak degilde surunerek olmek var . 74 yasinda icip icip bir sey olmayan tanidigim var dedim ama sigara yuzunden surune surune olen tanidigimda var . adam oksurmekten bogazindaki damarlari patlatiyordu . 5 ay surundu hastane koselerinde . doktorlar bu adam tibben zaten yasamiyor diyorlardi cekti cekti gitti iste . girtlagini aldilar kulak icersine kadar kanser yayilmis her yere nefes alabilsin diye deldiler o girtlagi . pisligi cok ya icioz ama dur bakalim bizim basimiza neler gelecek[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estella Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ya bi kere geliorz hayata ya istedigini yapmak lazm tabi bunu yaparken sürünmemek de lazm ama[signature][hline]it feels good to know you are mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: huun, 15 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: said: helena, 15 Haziran 2005 09:41 tarihinde demiş ki: (gerçi ben eve nargile alıyorum bu ay =D) sigara kadar zarar görmeyin. nargile sigaradan daha zararli bir sey ama buna ne diyeceksin ? karıştırmayın orasını =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 3 paket çok fazla bari biraz azalt yau.. ikincisi tamam nargile daha zararlı da ne olursa olsun o kadar el altı bi olay değil.eve alıcam diyosun bizde de war hiç de öyle çok fazla kullanılmıyor.nargileyle uğraşmak nerde,sigara yakmak nerde?tabi o da bi zevk ama çok vakit alıyo,yalan oluyo :D[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bir fotoğraf görmüştüm , adamın boğazına iğrenç , kanlı bi iltihap vardı , neyse ayrıntılara girmeyeyim cidden iğrenç birşey... cidden rezil birşey ya , içmemek lazım...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar