Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3 paket sigara hmm

Estella

Öne çıkan mesajlar

aslında şöyle de bir durum var:

sigara dediğimiz meret tatsız tuzsuz odun gibi birşey, işte bu yüzden her gün bi kaç paket içip de hem sağlığına zarar verip hem de zevk almamak yerine arad pipo, puro, nargile fln için, hem zevk alın hem de bunları her an elinizin altında bulundurmadığınızdan (gerçi ben eve nargile alıyorum bu ay =D) sigara kadar zarar görmeyin.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

eğer günde bi kaç paket bitiriyosan bu artık alışkanlıktan içtiğn anlamına gelir. sinirlenir içersin, sevinir içersin, sıkılır içersin, ortam olur içersin, vs.

sen daha kirlet bakalım ciğerlerini =/[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estella, 15 Haziran 2005 13:49 tarihinde demiş ki:
heh :D
dimi ama 60 olcam da nolcak

az yasamak degilde surunerek olmek var . 74 yasinda icip icip bir sey olmayan tanidigim var dedim ama sigara yuzunden surune surune olen tanidigimda var . adam oksurmekten bogazindaki damarlari patlatiyordu . 5 ay surundu hastane koselerinde . doktorlar bu adam tibben zaten yasamiyor diyorlardi cekti cekti gitti iste . girtlagini aldilar kulak icersine kadar kanser yayilmis her yere nefes alabilsin diye deldiler o girtlagi . pisligi cok ya icioz ama dur bakalim bizim basimiza neler gelecek[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 15 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
said:
helena, 15 Haziran 2005 09:41 tarihinde demiş ki:
(gerçi ben eve nargile alıyorum bu ay =D) sigara kadar zarar görmeyin.

nargile sigaradan daha zararli bir sey ama buna ne diyeceksin ?

karıştırmayın orasını =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

3 paket çok fazla bari biraz azalt yau..
ikincisi tamam nargile daha zararlı da ne olursa olsun o kadar el altı bi olay değil.eve alıcam diyosun bizde de war hiç de öyle çok fazla kullanılmıyor.nargileyle uğraşmak nerde,sigara yakmak nerde?tabi o da bi zevk ama çok vakit alıyo,yalan oluyo :D[signature][hline]la petite ezique
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...