Platon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Arkadaslar patinin forumlarına daha yeni takılmaya basladım .. Aslında cok guzel eglenceli ve zevkli... Ama gördugum kadarıyla herkez birbirine muhalefet. Ne bileyim birisi bir sey diyor oteki ona laf sokmaya calısıyor yada solediginin aksini soyluyor.. Tabi su an bana katılmayan bir cok arkadaslar olucak yada bana katılanlar olucak... Arkadaslar eyer sizde benim dusunduklerimi dusunuyorsanız sizde boyle olmaması icin neler yapabilicegimizi hep birlikte tartısalım uygulayalım...[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Platon, 16 Haziran 2005 01:14 tarihinde demiş ki: Ne bileyim birisi bir sey diyor oteki ona laf sokmaya calısıyor yada solediginin aksini soyluyor.. bazılarında takıntı,bazılarıda laf ola beri geleci takılıyor.forum genel olarak böyle değil aslında sende yanlış bir ilk izlenim oluşmuş.[signature][hline]shinsetsu desu.. [Bu mesaj Apache tarafından 16 Haziran 2005 01:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Her telden insan var he de geç ;)[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 son zamanlarda kullanıcılar yanlış mı yapıyor acaba? çünkü bu tip açılan topiclerin sayısı gittikçe artıyor. pati'yi böyle tanımaları çok çok üzücü :([signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 buranın yaş ortalaması 17-25 arası değişiyor. yani genç, deli kana sahip insanlar buradakiler. değişiklik istiyorlar, kendilerini kanıtlamak istiyorlar, bağırıp çağırmak istiyorlar; yani normaldir bunlar. bunun paticikle de alakası yok, bu yaş ortalamasına sahip her toplulukta bu böyledir. [ehoeh, 40 yaşındaymışım gibi yazmışız. tamam ben de bunlardan biriyim, aaa. hehe][signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Hatalarımızı kendimizde aramalı, muhalefet var, neden var, dogal olarak bunu herkez gibi kendimize sormak gerekli, kendimize sordukmu cözümüde kendimiz bulmamız gerekli, bunu herkez yapsa pek karsılasmayız böyle birseyle, ancak böyle devam eder böyle gider diye düsünüyorum, ayrıca cok ileri gidilirse en son gidecegi yerde yörünge dışının uç noktaları olur..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 platon, arkadaş kinayelemiş ortamı; ciddiye alma.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Platon kardeş cüce gibi tipelri göürsen mesajı rahatsız edici bulursan şikayet et hiç muhattab olma. Ben şimdi şikayet ettim ispikçi fln muhabbeti yapmayın hiç kıl olurm öle tiplere (örn:cüce)[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: LiquiD, 16 Haziran 2005 01:26 tarihinde demiş ki: platon, arkadaş kinayelemiş ortamı; ciddiye alma. Yok bea onemli deil canı saolsun...[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Platon, 16 Haziran 2005 01:14 tarihinde demiş ki: Ne bileyim birisi bir sey diyor oteki ona laf sokmaya calısıyor yada solediginin aksini soyluyor.. İyi de kimse seninle aynı görüşte olmak zorunda değil ki?[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 muhalefet çok, adam haksız olduğunu bile bile konuşuyor bazen :)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bu arada olay cücede patladı nihoaho :P adam espri yaptı bide sağa sola şikayet ettiler. :P[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bunu bile anlamıyosanız. yuh.. takma cüce.. derim.. siz çoğu kinayeyide böyle değerlndirmişsinizdir allah bilir. o yüzdendir bu tepkiniz.. derim.. di mi? bence.. derim..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Yazılan şeyler bir insana uymuyorsa haliyle buna tepki gösterecektir yani herkes aynı düşünecektir diye bir olay yok ama tabi bu işi meslek edinmişleri rabbimize havale ediyoruz orası ayrı.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 1 . Bir tutuma, bir görüşe, bir davranışa karşı olma durumu, aykırılık. 2 . Karşı görüşte, tutumda olan kimseler topluluğu. 3 . Demokraside iktidarın dışında olan parti veya partiler. tdk.gov.tr yani gayet normal bir sey[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: elvyn, 16 Haziran 2005 01:29 tarihinde demiş ki: said: Platon, 16 Haziran 2005 01:14 tarihinde demiş ki: Ne bileyim birisi bir sey diyor oteki ona laf sokmaya calısıyor yada solediginin aksini soyluyor.. İyi de kimse seninle aynı görüşte olmak zorunda değil ki? Hocam ben topicimde bunu belirttim zaten... ''Tabi su an bana katılmayan bir cok arkadaslar olucak yada bana katılanlar olucak... ''[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: huun, 16 Haziran 2005 01:34 tarihinde demiş ki: 1 . Bir tutuma, bir görüşe, bir davranışa karşı olma durumu, aykırılık. 2 . Karşı görüşte, tutumda olan kimseler topluluğu. 3 . Demokraside iktidarın dışında olan parti veya partiler. tdk.gov.tr yani gayet normal bir sey Tabiki hocam ona bir lafımız yok...Ama seviyeli bir sekilde bu işi yapmak daha dogru olmazmı sence?[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 . [Bu mesaj SoulCube tarafından 16 Haziran 2005 01:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 . [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 16 Haziran 2005 01:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Raistin, 16 Haziran 2005 01:35 tarihinde demiş ki: herkez bunu görüpte bir şey demiyorsa 1 forumun geneli de degil 2 sen faazl takılıosun.... 3 bu normal bişiy... ve bu topici actigin icin sana kılım ve sana laf sokcam bundan itibren [spo1=ve son....]ps: bende buna muhalefetim varmı?[/spo] Evet hocam bende ona bir anlam getiremedim neden herkez bunu gorupte bir sey demiyor zaten ben belirtim topicimde daha yeni takılmaya basladım...Tabiki herkez rahatsız olmaz bu durumdan ama rahatsız olan arkadaslarımızda vardır muhakkak degilmi?...[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Bu kisisel niyetlede ilgilidir biraz aslında. Hani saldırganlık ve agresiflik icinde bi konuyu okuyosanız en ufak seyden nem kapmanız dogaldır. Boyle oluncada karsı tarafı tahrik edip bi tartısma baslayabılıyor hatta bayabaya uzayabılıyor. Boyle olaylar yokmu? var, ama paticik bu degildir.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 herşeyin bi sınırı olmalı(mı) muhalefetinde[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Platon, 16 Haziran 2005 01:34 tarihinde demiş ki: said: elvyn, 16 Haziran 2005 01:29 tarihinde demiş ki: said: Platon, 16 Haziran 2005 01:14 tarihinde demiş ki: Ne bileyim birisi bir sey diyor oteki ona laf sokmaya calısıyor yada solediginin aksini soyluyor.. İyi de kimse seninle aynı görüşte olmak zorunda değil ki? E o zaman başından boyle bir topic açman yanlış. Hocam ben topicimde bunu belirttim zaten... ''Tabi su an bana katılmayan bir cok arkadaslar olucak yada bana katılanlar olucak... '' [signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: SoulCube, 16 Haziran 2005 01:38 tarihinde demiş ki: . [Bu mesaj SoulCube tarafından 16 Haziran 2005 01:39 tarihinde değiştirilmiştir] said: Estel_Anorien, 16 Haziran 2005 01:39 tarihinde demiş ki: . [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 16 Haziran 2005 01:39 tarihinde değiştirilmiştir] telepati sux. [Bu mesaj Cuce tarafından 16 Haziran 2005 01:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Hayır topici acmam yanlıs değil. Benim dusuncem burada dogru yada yanlıs olanı hep birlikte bulmamız.Bilmem anlatabildimmi?[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar