Lagwagon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 arkadaslar alamadım,kalmadı diye uzulen varsa uzulmesin. ben oynamak icin aldım ama 1 ay icinde daha acamıcam. cok isteyen varsa fiyat konusabiliriz pm'den... neyse ii gunler...[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lagwagon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 arkadaslar ilginiz icin tessekkur ama arkadaslar satmama izin vermedi:D o yuzden satmıyorum.[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jievaras Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Bende tertemiz kutusunda kırıksız çıkıksız çiziksiz wow umu satıyorum. Nedeni ilginç gelicek ama oyun resmen sarmadı :D Ankara / Izmir fiyatta anlaşabiliriz pm atmanız yeterli oyunu alalı 3 hafta filan oldu 1 kere install işlemi için kutusundan çıktı sadece.[signature][hline] Epica UO j4e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar