Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ya nedir bu otobus maceralarım yaa...tekrar ben :)

SeNseii

Öne çıkan mesajlar

Ben bi tane arkadaşımı bindirmiştim zamanında.. Baya zengin bi ailenin kızı falan işte.. İlk defa biniyormuş otobüse..

Neyse bindik ben 2 kez akbil bastım.. Arkalara doğru ilerlemeye başladım.. Baktım kız gelmiyo arkada bekliyor.. Gelsene dedim, daha parasını vermedik ki dedi.. Olur mu bak "bi biiuuupp" diye ses geldi akbil bu falan dedim.. aaaa diye şaşırdı o da.. Millette bize bakıyo tiptip bu sırada...

Oturduk sonra arkalarda bi yere.. Kız tutturdu şu adamların ne biçim tipi var tırsıyorum zaten bakıyolar falan diye.. Ben de manyak mısın falan dedim baktıkları falan yok... Neyse kızın ineceği durak yaklaştı.. Hadi senin durak geliyo dedim.. Başladı bu sefer ayy nasıl inecekmişte, çok kalabalıkmıştı, o adamların önünden geçiçekmişte...

Kızdım bu sefer saçmalama kalkta in durağı kaçıracaksın dedim.. Gitti kapının önüne düğmeyi bulamadı..(hani tavanda düğmesi olanlardan).. Ordan amcanın teki burdan basıcan kızım diyerekten yardım etti ve indi kız..

Demek istediğim hayatında hiç otobüse yada bir iki kez binmiş olanlar ya daha fazla yere gidemeyecek kadar küçüktür, ya da harbi zengindir(mesela o kız heryere taksiyle gidiyor vs..).. Başka türlü imkanı yok..(İst'ten bahsediyorum tabi)[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...