Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dravemort - Neverfalling Rain

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Kisa bir zaman onca Gokhan(Mortis)la benim birlikte yaptigimiz bir sarki. Besteyi Gokhan yazdi, kaydida ben yaptim.

Besteyi Gokhan eski kiz arkadasi Sibel icin yazmisti. Sibel, hiç yere düşmemiş yağmur damlası oldugu için bu ismi uygun gorduk.

Dinleyin, begenin sonra para bagislayin daha cok kayit yapalim.

(sag click save as, yada direk click, keyfinize bagli)

Neverfalling Rain

Mesaj tarihi:
Ahh be olm Mortis yok yere bitirdin kendini, bu kdr da köpek olunmaz ki kardeşim yaa!!! Bak benim dışarda klubede duran köpek daha gururludur senden. Postayı yiyince kızdan tabi sarıldın gitara di mi?? Hayta seni gıhıgıgıhıgıhıgııhıgı
Mesaj tarihi:
ahahaha!

ben bu besteyi sibelle çıkmaya başlamadan 2-3 gün önce yapmıştım.. şimdi diil, 1.5 ay önceki beste bu..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
Salak niye hemen cevap yazdın?? Millet yine miklemiyecekti, topik aşağılara inecekti o zaman cevap yazcaktın, zamandan kazancaktık !! Off!! Neyse !!! Ben dinledim, bi mikime benzemiyor !!
Mesaj tarihi:
pek birşey veremedi bana tamam bir riff var onun uzerine kurup çalışmayı tırmandırmışsınız ama hem çok kısa geldi, hem de ne bileyim, uzerinde çok çalışmamıssınız gibi. bende bıraktıgı hissiyat bu oldu yani.[signature][hline]böyle iyi.
Mesaj tarihi:
ben baya beğenmiştim zamanında.songwriting akıyor şarkıdan :P
oldukça güzel bir akustik riff silsilesi hatta :)
üstüne daha kral bi şarkı tabiiki yazılabilir.ama bu halide güzel,listemde en çok dinlediğim şarkılardan biriydi bi aralar.

dravene yaptığı enfes kayıt için tebrikler bu arada =)[signature][hline]Demon Of The Fall...
Mesaj tarihi:
daha uzun versiyonunu ben
Distopia için kullanıcam, distortion falan filan eklenicek sözler sololar.. uzun bi şarkı olacak bu.. merak etmeyin :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
  • Yeni Oluştur...