Draven Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Kisa bir zaman onca Gokhan(Mortis)la benim birlikte yaptigimiz bir sarki. Besteyi Gokhan yazdi, kaydida ben yaptim. Besteyi Gokhan eski kiz arkadasi Sibel icin yazmisti. Sibel, hiç yere düşmemiş yağmur damlası oldugu için bu ismi uygun gorduk. Dinleyin, begenin sonra para bagislayin daha cok kayit yapalim. (sag click save as, yada direk click, keyfinize bagli)Neverfalling Rain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 :([signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 rahatlattı ya güzel güzel[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Ahh be olm Mortis yok yere bitirdin kendini, bu kdr da köpek olunmaz ki kardeşim yaa!!! Bak benim dışarda klubede duran köpek daha gururludur senden. Postayı yiyince kızdan tabi sarıldın gitara di mi?? Hayta seni gıhıgıgıhıgıhıgııhıgı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ahahaha! ben bu besteyi sibelle çıkmaya başlamadan 2-3 gün önce yapmıştım.. şimdi diil, 1.5 ay önceki beste bu..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Salak niye hemen cevap yazdın?? Millet yine miklemiyecekti, topik aşağılara inecekti o zaman cevap yazcaktın, zamandan kazancaktık !! Off!! Neyse !!! Ben dinledim, bi mikime benzemiyor !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 pek birşey veremedi bana tamam bir riff var onun uzerine kurup çalışmayı tırmandırmışsınız ama hem çok kısa geldi, hem de ne bileyim, uzerinde çok çalışmamıssınız gibi. bende bıraktıgı hissiyat bu oldu yani.[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ben baya beğenmiştim zamanında.songwriting akıyor şarkıdan :P oldukça güzel bir akustik riff silsilesi hatta :) üstüne daha kral bi şarkı tabiiki yazılabilir.ama bu halide güzel,listemde en çok dinlediğim şarkılardan biriydi bi aralar. dravene yaptığı enfes kayıt için tebrikler bu arada =)[signature][hline]Demon Of The Fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 çok hafiften soad - chop suey in başını andırıyo :) güzel olmuş ama daha uzun versiyonunu yapın :D[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 harbi nerede nasıl yaptınız bu kaydı hiç anlamadım.[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 evde, odada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Sade ve güzel olmuş..Kızlar için yapılan besteler genelde güzel oluyo,gerçi çoğuna değmiyo genellikle =p[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 daha uzun versiyonunu ben Distopia için kullanıcam, distortion falan filan eklenicek sözler sololar.. uzun bi şarkı olacak bu.. merak etmeyin :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ac gozlu adam iste. bok bulsa saklicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Up diyelim Daha bir suru insanin dinlemesi lazim bu saheseri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar