Hollow-Man Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Selamlar, Ya 2 gündür bilgisayarımla uğraşıyorum kafayı yedim.. Şimdi bizim saçma salak bilgisayara ben yokken annemler adsl bağlatmışlar..Gelen bilgisayarcı da format attıktan sonra ekran kartının driver'ini yüklemiş ama her açılışta çakışma var diyordu ve 640 480 çözünürlük ve 16 renkte açılıyodu bilgisayar ve değiştirmek mümkün olmuyodu.. Bende biraz kurcaladım, nvidia vanta diye yüklemiş ekran kartını eleman ben tnt2 , vanta vs bi sürü şeyle denedim bi ara düzelti geforce tnt 2 diye sanırım ondan sonra yine aynı hatayı vermeye başladı.. En son bgn denedim bu sefer bilgisayar hiç açılmamaya başladı..Açılıyo bilgisayar windows 98 yazıyo mavi ekranla birlikte klasik windows açılışı ondan sonra bilgisayarın açılma sesi geliyodu arkadan ama ekran mavi windows 98 acılma ekranı..Bende en son dayanamadım format attım bilgisayara.. Bu seferde ekran kartını yükleyemiyorum sürekli çakışma hatası ve yüklenmedi hatası veriyor .. Napmalıyım ??[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 onboard açık ve ekran kartıda takılı mı anlamadım ki.öyle bişey olru mu ki? biosdan onboard vga yı kapatmayı dene.sıkmiyim şimdi ama...[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 karti baska bir pci yuvasina tak .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glahad Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 agp yuvası 1 adet olur. egerki pcı se ekran kartı o olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 tnt2 vanta falan dio pci dir o pci[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Arkadaşım tnt 2 vantanında pci olanı var agp olanı var kart elinde olmadan neden pci yuvaya tak diyorsun?Eminmisin pci olduğundan?Şimdi zorlayıp agp kartı pci slota takmaya kalkıp hem ekran kartını hemde anakartı mahvederse ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar