Norak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 lol bende çok mu su içiyorum nedir, eve su damaca şeysini getiren elemanlarla kanka olcaz yakında :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ben içiyorum ama dokunamiyorum suya :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 aynı sorun bende de var.su içmek aklıma bile gelmiyor.vücut bir şekilde su ihtiyacını karşılıyor kola vs. içmesem de ancak bir dur demek lazım, su içmeye alışmak lazım daha sağlıklı bir yaşam için. :/[signature][hline]comand falied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 sudan paşası mı var ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 sudan kraliyet ailesinde paşa mertebesi yok.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 oha abi sen 2 yıldır hic su icmedinmi ?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Dev, 10 Haziran 2005 16:25 tarihinde demiş ki: ilacı kola ile içersen geberirsin. Asprinle kola içenlerin hepsi öldü şimdiye kadar... yaa...ya.... ilacı ne olur ne olmaz diye kolayla içmemek lazım da kolayla aspirin almış bulunup, hayatta olmaktayım.[signature][hline]comand falied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ilginc kolaydi caydi vs beni daha cok susatiyor . sususlugum kesinlikle su disinda bir seyle gecmiyor . demek ki siz abartmissiniz olayi bunye uyum saglamis artik .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 kışın 2, yazın 3 litre su içmek lazım(mış) cilt her gün 1,5 litre su kaybeder ayrıca (vichy reklamları =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 o reklamlar sizleri kandırmak için off :P ayrıca su için , içtirin , içirtin , iç...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ukalalık yapma bakalım, her gün o kadar terliyosun ölçtün mü ki yalan olduğunu iddia ediyosun =) ama "su için ve içtirin" bölümüne katılıyorum[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Bende ciddi bir soru sorucam ben fanta , cola vs. vs. içmiyorum , nadir limonata ve çay içiyorum fakat günde en az 5lt (abart1s1z) su iciyorum. Fazla su içmenin zarar1 var m1 ? Not : su 1 ler ve digerleri alfabede i den bir önceki harfe basinca falan oluyor , sebebini anlamad1m. Wordde falan normal.[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 içtiğin fazla su vücuttan atılır, sorun değil mehmet öz zaten her gün "en az" 2 litre suyun şart olduğunu söylüyor, daha fazla içilirse zararı olmazmış.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nat-Not Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ben aşırı içmenin zararlı olduğunu duymuştum. Sanırım böbrekleri fazla yorduğundan sorun olabiliomuş..Ya da başka bişi...[signature][hline]Nat - Not Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 günde 2 litre su içmesseniz, özellikle içki içen bir tipseniz karaciğeri ve böbrekleri 25-30 arası elinize alırsınız....!!!!..!!..!![signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hehe :) fazla suyun zararı yok diye biliniyorum ben , böbrekleri aşırı zorlayıcı bir şeyi yok zaten...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ilk defa duyuyorum ilginç.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estella Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 4 lt den fazlasını içersenn şu olur ki vücudun su toplar şişersin sora heh:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Su ıcmeme olayı bende var cok fena bı sekılde Gercekten 2-3 hafta hatta abarttmıyorum 1 ay hıc su ıcmeden sadece meşrubat vs vs ile susuzlugumu gıderdıgımı bılırım yanı farketmıyordum bıle su ıcmeııdıgımı. Gelzaman git zaman bobrekler isyan etti haliyle suya donmek durumunda kaldım. Bu arada amerıkalı turk bı prof vardı adınuı unuttum gunde en az 4litre su ıcılmelı dıyordu. Ama buda abartı olmazmı bıraz ya cok su ilede iflas eder bünye[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Estella, 15 Haziran 2005 13:51 tarihinde demiş ki: 4 lt den fazlasını içersenn şu olur ki vücudun su toplar şişersin sora heh:) vücudun su toplaması fazla tuz tüketiminde meydana gelir eğer çok fazla su içiyorsanız tuzu biraz azaltmanızda fayda var[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar