Reflective Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 hoşgeldin[signature][hline]Krwlng in my skiN Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Kelime teyze ve Kelim bey asd niye yazdım bunu şimdi... hoşgeldin[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Biz sevmiyoruz öle cömezi falan. Bu forumunda yapabileceğin tek şey "yeni konu" ve "cevapla" tuşlarına basmaktır aslında bununda cömezi falan olmaz, ne öle çöez mömez.[signature][hline]Beş Hececiler Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Arkadaslar siz yeni gelen uyeleri eziyonuzmu yaw hep boyle :D[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Ne ezmesi tam aksine, öle sınıf ayrımlaırnı sevmediğimi, belirtip butunluk kurmaya calışıyorum ikimiz arasında[signature][hline]Beş Hececiler Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 eki :) yeni diye bişey yoktur sonradan gelen wardır..[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Ho$geldin.[signature][hline]Gece Kurda Aittir. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Cuce, 13 Haziran 2005 14:39 tarihinde demiş ki: Ne ezmesi tam aksine, öle sınıf ayrımlaırnı sevmediğimi, belirtip butunluk kurmaya calışıyorum ikimiz arasında saolun ya ama ben attım üstümden çömezliği filan tanışalım kaynaşalım yorumları paylaşalım yani[signature][hline]Nobody is perfect!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: crudgel_05, 09 Haziran 2005 19:16 tarihinde demiş ki: ok çömeziz anladık da nie şimdi double sıfatı hakettim ki? içimden geldi bi de çömez olduğunu kabul etmişsin.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 kabullenmek de bi erdemdir ama hem artık geçtik o katları[signature][hline]Nobody is perfect!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hoşgeldiiin[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeneralGuderian Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ne demek efendim. Bizim kapımız herkese ardına kadar açık. Hiç çekinmeyin girin içeri lütfen. Ben size kefilim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: athea, 09 Haziran 2005 14:58 tarihinde demiş ki: hosgeldin ama sen buyuk harfle yazarsan cok barinmassin burda ben simdiden uyariiim de :D ilk uyarı geldi bile[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 selam[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.