Reflective Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 hoşgeldin[signature][hline]Krwlng in my skiN Alıntıla
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Kelime teyze ve Kelim bey asd niye yazdım bunu şimdi... hoşgeldin[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Alıntıla
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Biz sevmiyoruz öle cömezi falan. Bu forumunda yapabileceğin tek şey "yeni konu" ve "cevapla" tuşlarına basmaktır aslında bununda cömezi falan olmaz, ne öle çöez mömez.[signature][hline]Beş Hececiler Alıntıla
Platon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Arkadaslar siz yeni gelen uyeleri eziyonuzmu yaw hep boyle :D[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Alıntıla
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Ne ezmesi tam aksine, öle sınıf ayrımlaırnı sevmediğimi, belirtip butunluk kurmaya calışıyorum ikimiz arasında[signature][hline]Beş Hececiler Alıntıla
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 eki :) yeni diye bişey yoktur sonradan gelen wardır..[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Alıntıla
MoMo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Ho$geldin.[signature][hline]Gece Kurda Aittir. Alıntıla
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Cuce, 13 Haziran 2005 14:39 tarihinde demiş ki: Ne ezmesi tam aksine, öle sınıf ayrımlaırnı sevmediğimi, belirtip butunluk kurmaya calışıyorum ikimiz arasında saolun ya ama ben attım üstümden çömezliği filan tanışalım kaynaşalım yorumları paylaşalım yani[signature][hline]Nobody is perfect!!! Alıntıla
fiona Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: crudgel_05, 09 Haziran 2005 19:16 tarihinde demiş ki: ok çömeziz anladık da nie şimdi double sıfatı hakettim ki? içimden geldi bi de çömez olduğunu kabul etmişsin.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Alıntıla
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 kabullenmek de bi erdemdir ama hem artık geçtik o katları[signature][hline]Nobody is perfect!!! Alıntıla
sheref Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hoşgeldiiin[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Alıntıla
GeneralGuderian Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ne demek efendim. Bizim kapımız herkese ardına kadar açık. Hiç çekinmeyin girin içeri lütfen. Ben size kefilim. Alıntıla
Korax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: athea, 09 Haziran 2005 14:58 tarihinde demiş ki: hosgeldin ama sen buyuk harfle yazarsan cok barinmassin burda ben simdiden uyariiim de :D ilk uyarı geldi bile[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Alıntıla
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 selam[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.