Freedom_Fighter Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Knight ONline ilk başta eğlenceli geliyo bence ama 2-3 gün sonra sıkmaya başlıyo. o kadarda güzel bir oyun değil bence...[signature][hline]ÖFS
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ne bu simdi kopyala/yapistir gibi bisey olmus ayni konu dun vardi.istersen sana verilecek cvplari o konuya bakarak gorebilirsin baska bisey yazmaya gerek yok sanirim...[signature][hline]Nick:Marla Server:Beramus LvL:4x
Wolcan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Nasıl bir zevkdir anlamıyorum bunu oyundan sıkılıyorum ama sıkıldığımı forma yazmakdan sıkılmıyorum. benim böyle saçma sapan bir zeckim var ve bu zevkimi paylaşmka istiyorum Nedir buyaaa sıklıyorsan oynama[signature][hline]Server :Xign ..................Server :Xign NicK :volkann..................NicK :Tr_Last_War CLaN :ßlack....................CLaN :ßlack Nation :EL Morad.............Nation :EL Morad LvL :6X Blade Master........LvL :63 Arch Mage
Öne çıkan mesajlar